Tidligere Novo Nordisk-boss sætter villa i Klampenborg til salg for 29 millioner

I Klampenborg har den tidligere Novo Nordisk-direktør Lars Rebien Sørensen sat sin villa til salg med en pris på 29 millioner kroner.

Tidligere Novo Nordisk-direktør og topchef, Lars Rebien Sørensen, har sat sin villa på Christiansholms Tværvej 27 i Klampenborg til salg.

Det skriver Boliga.

Ifølge tinglysningen købte han i sommeren 2028 ejendommen for 20,5 millioner kroner, men han har nu sat den til salg hos Claus Borg & Heilesen for 29 millioner kroner.

“Huset er renoveret overalt med respekt for de originale detaljer og oprindelige kvaliteter og der er lagt vægt på de håndværksmæssige detaljer og materialevalget er eksklusivt, diskret og tidssvarende”, skriver liebhavermægleren om huset.

Læs også: Der skal bygges næsten 3.000 boliger i nordsjællandsk kommune

Der er tale om et engelsk rækkehus, der ligger på en 314 kvadratmeter stor grund. Villaen er bygget i 1905 og fordeler sine 299 kvadratmeter på otte værelser. Den har desuden en 108 kvadratmeter stor kælder.

Lars Rebien Sørensen har været en central skikkelse i dansk erhvervsliv som administrerende direktør for Novo Nordisk fra 2000 til udgangen af 2016.

Den 69-årige forretningsmand fungerer også som bestyrelsesformand for Novo Nordisk Fonden og Novo Holdings