Villa i Hellerup sat til salg for 39 millioner

Peter og Caroline Heering har sat deres knap 100 år gamle villa på Sundvænget i Hellerup til salg for af 38,8 millioner kroner.

Peter og Caroline Heering har igen sat deres villa i Hellerup til salg for af 38,8 millioner kroner. Det skriver Boliga.

Villaen ligger på Sundvænget 1 ligger på en 561 kvadratmeter stor grund. Den er bygget i 1928 og fordeler sine 242 kvadratmeter på 9 værelser, skriver Boliga.

Tilbage i september 2023 valgte parret at sætte villaen til salg, men allerede en måned senere tog de boligen af markedet. Nu prøver de så igen.

Villaen er sat til salg hos liebhavermægleren Lützau, der beskriver den som en “charmerende familievenlig villa med god karma”.

“Mange fine detaljer til ejendommen er tilføjet omkring 1954 fra den kendte arkitekt Arne Jacobsens hånd”, skriver mægleren.

“Sundvænget er en af Hellerups absolut bedst beliggende og mest eftertragtede adresser med adgang til vejens populære private strand med badebro og tilhørende fodboldbane langs vandet til glæde for vejens børn, børnebørn og alle beboere”, lyder det desuden i salgsopstillingen.

Peter og Caroline Heering købte ejendommen for 6 millioner kroner i 2003. Med den nuværende salgspris står de dermed til at opnå en gevinst på 32,8 millioner kroner, når der tages forbehold for eventuelle forbedringer, der måtte være udført på huset.