Administrerende direktør i AG Gruppen, Robin Feddern.
Administrerende direktør i AG Gruppen, Robin Feddern.

AG Gruppen forventer trods corona-krisen også et godt resultat for 2020 – måske endda endnu en fremgang. I 2019 er projektudviklingskoncernen for niende år i træk kommet ud med et forbedret resultat. Årsresultatet lander således på 82 millioner kroner mod 77 millioner kroner i 2018. Efter skat landede resultatet i 2019 på 68 millioner kroner mod 63 millioner kroner året før. Omsætningen lød i 2019 på 695 millioner kroner, hvilket er 211 millioner kroner mere end året før.

– Vi høster i disse år frugterne af den samarbejdsstrategi, som blev lagt for nogle år siden. Vi har meget målrettet gået efter solide og gode samarbejdspartnere, som passer til vores DNA og måde at arbejde på – nemlig transparens, tillid og professionalisme. Netop nu, hvor usikkerheden breder sig som følge af Corona epidemien, mærker vi styrken ved disse samarbejder. Vi kan naturligvis ikke forudse, hvad krisen vil bevirke på den lange bane, men forventer også for 2020 et godt resultat – måske endda endnu en fremgang, udtaler administrerende direktør i AG Gruppen, Robin Feddern, i en pressemeddelelse.

AG Gruppen er ikke på den korte bane, mærket af coronakrisen, men er fortsat i markedet for opkøbsmuligheder, lyder det. Koncernen retter især sigtekornet mod ejendomme og byggegrunde med mulighed for boligbyggeri i København, Aarhus og Odense.

– Vi tror fortsat på lejemarkedet i de større byer og vil meget gerne i dialog med grundsælgere, som har lokalplanlagte muligheder i disse byer, siger Robin Feddern.

2019 blev også året, hvor den sidste af selskabets stiftere, Jørgen Witting, efter 33 år forlod selskabet. Robin Feddern, som i en årrække har ejet 50 procent, købte i første omgang alle øvrige aktier i koncernen og har efterfølgende solgt 10 procent til selskabets direktør Bjarke W. Graae.

– Bjarke har i en årrække bevist sin værdi for koncernen, og det har således været helt naturligt at give adgang for næste generation i AG Gruppen, fortæller Robin Feddern.

Bjarke W. Graae blev ansat i AG Gruppen i 2017, er uddannet advokat og 35 år.

– Når AG Gruppen gennem 9 år er lykkedes med at forbedre resultaterne, skyldes det i høj grad koncernens stabile og meget dygtige stab af medarbejdere. I alt cirka 75 medarbejdere har med stort engagement og professionalisme bidraget markant til koncernens fortsatte vækst i 2019.

– Vi føler os meget priviligerede at råde over så dygtige medarbejdere, udtaler Bjarke W. Graae.

AG gruppen havde ved udgangen af 2019 en egenkapital på 311 millioner kroner og en soliditetsgrad på 34,5 procent.