Catena købt en kontorejendom på Jernholmen 49 i Hvidovre af Bulk Industrial Real Estate. Scan Global Logistics har hovedkontor i ejendommen. Foto: Bulk Industrial Real Estate.
Catena købt en kontorejendom på Jernholmen 49 i Hvidovre af Bulk Industrial Real Estate. Scan Global Logistics har hovedkontor i ejendommen. Foto: Bulk Industrial Real Estate.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Catena købt en kontor- og logistikejendom på Jernholmen 49 i Hvidovre af Bulk Industrial Real Estate. Det skriver sidstnævnte i en pressemeddelelse.

Ejendommen er udlejet til Scan Global Logistics og omfatter 32.000 kvadratmeter fordelt på tre bygninger. Der er desuden mulighed for at bygge yderligere 17.500 kvadratmeter på den 81.000 kvadratmeter store grund.

Bulk Industrial Real Estate købte i 2020 ejendommen i en handel, der er tinglyst til 137 millioner kroner. Selskabet overtog dengang ejendommen med korte kontrakter og ledige arealer som et udviklingsprojekt.

Således er den oprindelige bygningsmasse fra 1981 siden blevet totalrenoveret og udvidet med Scan Global Logistics hovedkontor.

Læs også: Bulk Industrial Real Estate køber logistikejendomme i Avedøre og Køge

– Jernholmen 49 har været et meget spændende projekt for os i tre år, hvor målet var at udvikle bygningen til en solid lejer med et langsigtet perspektiv. Den gode bynære beliggenhed gav også muligheder for et større hovedkontor, hvilket resulterede i en totalrenovering og udvidelse af de oprindelige kontorer udover lageret, udtaler Nina Hage, Head of Bulk Industrial Real Estate.

– Kontorbygningsdrift falder uden for vores strategiske kerneforretning, som er at eje dedikerede ejendomme inden for lager og logistik.

Handlen til 420 millioner kroner er formidlet af CBRE Denmark Capital Markets, CBRE Norway og CBRE European Logistics. Den er gennemført som en selskabshandel.