Clementwestfall skifter navn til ACT Architects og udvider ejerkredsen

Clementwestfall skifter navn til ACT Architects og udvider ejerkredsen, idet Natasja Cornelius træder ind som ny partner.

Clementwestfall skifter navn til ACT Architects. Det oplyser den danske tegnestue i en pressemeddelelse.

– Vi har siden begyndelsen vidst, at vores tegnestues identitet skal skabes sammen med vores projekter gennem vores daglige handlinger. Vi har igennem det seneste halvandet år arbejdet med faglighed, disciplin, æstetik og kvalitet som vores vigtigste værdier i de projekter, vi bidrager til. Derfor skifter vi nu navn til ACT Architects. En tegnestue, hvor vi gør os umage for at skabe tidløs arkitektur, der er bygget ansvarligt med bæredygtighed i fokus, som vi kan være stolte af, går i arv til generationerne efter os, udtaler Mikkel Westfall, administrerende direktør i ACT Architects.

Ejerkredsen fremover vil bestå af fire partnere. Med navneskiftet udnævnes Natasja Cornelius samtidig til medejer og partner i ACT Architects.

– Jeg er meget glad for at blive en del af ejerkredsen bag ACT Architects. Der er ingen tvivl om, at vi er i en spændende udvikling, og jeg ser frem til at fortsætte med at tage del i både de mange gode projekter, vi har i gang, og dem, der kommer – nu som partner og medejer, siger Natasja Cornelius.

Natasja Cornelius har været del af tegnestuen siden opstarten og bliver en del af ejerkredsen, der består af Lene Foder samt de to stiftere, Nina Clement og Mikkel Westfall.

– Vi er bygget af dygtige mennesker, der brænder for faget og dedikerer sig til hvert enkelt projekt. Det må man i høj grad sige, gør sig gældende med Natasja. Hun har sat et vigtigt aftryk på hvert enkelt af de projekter, hun har taget del i, og derfor er vi glade for, at hun nu bliver en endnu større del af fremtiden for ACT Architects, siger Mikkel Westfall.

Tegnestuen, der i dag har 15 medarbejdere, har projekter inden for byudvikling, en række boligprojekter i og omkring København samt flere transformationsprojekter i Carlsbergbyen, Østerfælled Torv på Østerbro samt revitaliseringen af Ferring Tårnet i Ørestad i København.

Clementwestfall blev stiftet i januar 2022, og tegnestuen leverede i sit første regnskabsår et overskud før skat på godt 1,5 millioner kroner.