Coop 365discount runder 300 butikker

Coop 365discount åbner i morgen butikker i Løkken, Rødovre, Horsens og på Frederiksberg. Dermed runder den nye dagligvarekæde 300 butikker.

Coop 365discount runder fredag den 25. november butik nummer 300, når man åbner i Løkken, Rødovre, Horsens og på Frederiksberg.

Yderligere 26 butikker er på vej i løbet af den kommende måned, så kæden ved udgangen af året består af 328 butikker, fremgår det af en pressemeddelelse.

Mens butikkerne i Løkken og Rødovre samt på Frederiksberg er konverteringer af eksisterende Fakta-butikker, er der tale om en helt ny butik i Horsens.

– Jeg fylder år i denne måned og den bedste fødselsdagsgave, jeg kunne ønske mig, er glade kunder og kollegaer, tårnhøj vækst og Danmarks hurtigste og mest succesfulde udrulning nu med 300 butikker, udtaler kædedirektør Thomas Nielsen, Coop 365discount, i meddelelsen.

Han kan desuden glæde sig over, at 365discount har i løbet af 2022 har klaret sig godt fem uafhængige pristjek blandt danske supermarkedskæder. 365discount er tre gange blevet udpeget som den billigste, mens kæden de to andre gange har været blandt de tre billigste.

Kunderne har kvitteret ved at øge deres indkøb, så kæden har set ind i større tocifret vækst, lyder det fra dagligvarekæden.