Danmarks største klatrehal åbner i Hvidovre

Boulders åbner Danmarks største klatrehal i Frihedens Butikscenter i Hvidovre den 23. februar. Hallen rummer desuden en café og et styrketræningsområde.

Frihedens Butikscenter i Hvidovre huser fra den 23. februar Danmarks største klatrehal.

Det er kæden Boulders, der står bag den 2.200 kvadratmeter store klatrehal med café, et styrketræningsområde og et stort afskærmet børneområde. Det oplyser kæden i en pressemeddelelse.

– Vi glæder os helt vildt til at byde gæster velkomne i vores kæmpestore klatrehal. Der er alle de klatrevægge, man kunne ønske sig. Vi håber og tror, at den nye hal vil danne grundlag for fine nye netværk og fællesskaber blandt vores besøgende, udtaler Martin Petersen, direktør og medejer af Boulders.

Han fremhæver klatrehallens lettilgængelige placering tæt på S-togstationen i Hvidovre og 400 parkeringspladser med tre timers gratis parkering.

Danmarks største klatrehal åbner i Frihedens Butikscenter i Hvidovre. Foto: Boulders.
Danmarks største klatrehal åbner i Frihedens Butikscenter i Hvidovre. Foto: Boulders.

Ud over at klatre rundt på væggene kan besøgene styrketræne i et stort træningsområde, drikke en kaffe eller øl i cafeen, slå sig ned med sin laptop ved et skrivebord med gratis wifi eller lege med børnene i et stort afskærmet børneklatreområde.

Hallen rummer blandt andet en 30 graders kaosvæg og et stort kilterboard, som er en interaktiv klatrevæg styret gennem en app med et stort, globalt klatrefællesskab.

Med tanke på miljøet er klatrehallen bygget med bambusvægge og FSC-mærkede materialer, og cafeens menukort er økologisk.