EDC Erhverv Poul Erik Bech overtager alle aktiviteter i Clausen Erhverv i Herning. Torben Clausen (i midten) i selskab med de to partnere i EDC Erhverv Poul Erik Bech Herning, Terkel Præst Berthelsen (til venstre) og Michael Fænø (til højre). Foto: PR / EDC Erhverv Poul Erik Bech.
EDC Erhverv Poul Erik Bech overtager alle aktiviteter i Clausen Erhverv i Herning. Torben Clausen (i midten) i selskab med de to partnere i EDC Erhverv Poul Erik Bech Herning, Terkel Præst Berthelsen (til venstre) og Michael Fænø (til højre). Foto: PR / EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Den 1. september 2008 åbnede Torben Clausen sin selvstændige erhvervsmæglerforretning Clausen Erhverv. I knap 15 år har han drevet virksomheden, hvor han har solgt og udlejet erhvervsejendomme i hele landet, dog primært Herning og omegn.

Nu er tiden kommet til at drosle ned. Derfor overtager EDC Erhverv Poul Erik Bech den 1. september 2023 alle igangværende sager fra erhvervsmægleren. Det oplyser den landsdækkende erhvervsmæglerkæde i en pressemeddelelse.

– Jeg er blevet 74 år og har været på arbejdsmarkedet i 57 år, så det skulle jo ske før eller siden. Det har ikke været en nem beslutning, men af respekt for mine kunder vil jeg også gerne stoppe, mens jeg stadig er på toppen og har energien. Den energi vil jeg nu bruge på andre og nye ting, selvom det selvfølgelig er vemodigt at skulle dreje nøglen for sidste gang, når man har brugt 15 år på at opbygge erhvervsmæglerforretningen ene mand, udtaler Torben Clausen.

– Gennem de sidste år har jeg dog haft en rigtig fin dialog med folk fra EDC Poul Erik Bech, som jeg på den ene eller anden måde kender fra tidligere. Dialogen har været rigtig fin, og derfor er jeg også glad for at kunne tilbyde mine kunder, at de kan komme videre uden det store besvær hos EDC Erhverv Poul Erik Bech, som vil annoncere og markedsføre mine sager efter den 1. september, samtidigt vil jeg fortsætte med at bruge mit netværk og henvise sager til dem fremover.

Markant styrkelse af Midtjylland

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed med 19 erhvervscentre og 80 boligbutikker.

– Vi har stor respekt for den måde, Torben Clausen har opbygget sin forretning over årene, og vi driver vores virksomheder ud fra mange af de samme værdier, udtaler Poul Erik Bech.

– Vi vil selvfølgelig gøre vores ypperste for at hjælpe hans kunder godt videre med salg eller udlejning og forhåbentlig servicere mange af hans faste kunder fremover.

EDC Poul Erik Bech overtog EDC Niels Kofoed & Ib Schiermer i Herning i 2020, der både er et erhvervscenter og en boligbutik.

– Det er ingen hemmelighed, at det er en markant styrkelse af vores position i Herning og omegn. Vi har haft fint fat i markedet siden vi overtog Hernings ældste ejendomsmæglerfirma i sommer 2020, men med tilføjelsen her vil det give os et pænt løft på markedsandele på vejen mod at blive markedsledende i Herningområdet. Udover at overtage de igangværende sager, har vi også indgået en aftale med Torben Clausen om, at han kan henvise både erhverv- og boligsager til os fremover, udtaler Poul Erik Bech.

– Vi glæder os til at overtage salgs- og udlejningsopgaverne efter sommerferien, og vores dygtige erhvervsteam i Herning med Michael Fænø og Terkel Præst Berthelsen som partnere og Poul Lundorff som erhvervsrådgiver står klar til at løfte opgaven sammen med vores landsdækkende netværk af erhvervscentre, siger Poul Erik Bech.