Benny Boesgaard, Kristoffer Gottschalk og Karina Stæhr fra EDC Langeland i Rudkøbing bliver per 1. marts 2023 en del af EDC Poul Erik Bech. Foto: PR.
Benny Boesgaard, Kristoffer Gottschalk og Karina Stæhr fra EDC Langeland i Rudkøbing bliver per 1. marts 2023 en del af EDC Poul Erik Bech. Foto: PR.

Boligbutikken EDC Langeland har eksisteret siden 1995 og bliver nu en del af EDC Poul Erik Bech, der er Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med 19 erhvervscentre, nu 80 boligbutikker og mere end 600 medarbejdere. Det skriver ejendomsmæglerkæden i en pressemeddelelse.

– Jeg har arbejdet 24 år i EDC Langeland og været medejer i 10 år. Sammen med den anden medejer Per Andersson blev vi enige om, at det var det rigtige tidspunkt at sælge nu, og da Per har passeret de 70 år, har han valgt at benytte salget til at gå på pension. Jeg er selv 60 år og fortsætter som medindehaver, da jeg har mange gode år i mig endnu, og at blive en del af EDC Poul Erik Bech giver mig ny energi, inspiration og motivation med stærk tro på fremtiden, da det vil udvikle og styrke vores boligbutik, udtaler indehaver af EDC Langeland, Benny Boesgaard, i meddelelsen.

Langeland er 56 kilometer lang med 140 kilometer kystlinje. Uanset hvor du befinder dig er der højst 5,5 kilometer til vandet. På Langeland kan man få meget bolig for pengene – også med havudsigt.

– Langeland er blevet en rigtig populær ferieø med mange ferieområder med et stort antal fritidshuse, Der er ikke bopælspligt, så en del af helårshusene bruges som fritidshuse. Der var knap 520.000 kommercielle overnatninger i 2020, så der er mange gæster og turister. Et stort antal sommerhusejere kommer fra Fyn, Trekantområdet, København og resten af Sjælland, så at blive en del af EDC Poul Erik Bech vil give os langt bedre muligheder for at finde købere fra hele Danmark, udtaler Benny Boesgaard.

Benny Boesgaard vil fortsat være ansvarlig for boligbutikken, men han ser frem til at få mere hjælp til lokal markedsføring fra centralt hold.

– Vi har et stærkt team i Karina Stæhr, som også startede i EDC for 24 år siden og Kristoffer Gottschalk, så vi glæder os til at blive en del af EDC Poul Erik Bech, og vi er sikre på, at det vil løfte os og udvikle os, siger Benny Boesgaard.

Poul Erik Bech har på 44 år opbygget Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed. Med overtagelsen af boligbutikken på Langeland åbner nye muligheder sig i området, påpeger Poul Erik Bech.

– Det er en fornøjelse at byde EDC Langeland velkommen. Vi runder nu 80 boligbutikker, hvilket vi ikke i vores vildeste fantasi havde forestillet os, da vi åbnede første butik i 1978. For kunderne kommer der en række nye, interessante muligheder, da vi for eksempel kan skaffe købere fra vores mange andre boligbutikker – ikke mindst fra Københavnsområdet, hvorfra mange flytter til alle dele af landet. Samtidigt binder vi vores seks fynske boligbutikker sammen med det fynske øhav, så vi står endnu bedre rustet på Fyn og Langeland, herudover vil den nærmeste af vores butikker blive Nakskov – lige på den anden side af Langelandsbæltet, siger Poul Erik Bech.

– På Langeland kommer mange købere udefra, og i boligbutikken sælges cirka 60 procent af alle handler som fritids- og sommerhuse, påpeger han.

Med overtagelsen følger desuden en kort flytning. EDC Langeland rykker fra Østergade 41 til Østergade 60 tæt ved SuperBrugsen og torvet og med udsigt til parkeringspladser lige foran butikken.

– Når vi overtager ejendommen, går vi i gang med at ombygge og indrette den til en ny og spændende boligbutik, hvor kunderne som altid er meget velkomne til at kigge forbi. Vi vil fortsat have tæt dialog og tætte relationer til vores kunder, og der er efterhånden mange huse, vi har solgt flere gange. Nu kan vi samtidig tilbyde kunderne endnu bedre muligheder for at finde købere fra hele landet, da den helt rigtige køber ofte skal findes uden for lokalområdet, fortæller Benny Boesgaard.

De nye lokaler på Østergade 60 i Rudkøbing overtages den 1. marts 2023. EDC Poul Erik Bech vil flytte ind i de nye lokaler i løbet af foråret.