Egernsund Wienerbergers køb af Strøger Tegl er på plads

Handlen af den danske murstensproducent og leverandør af mursten, Strøjer Tegl, er nu endelig. Egernsund Wienerberger er derfor nu de nye ejere af Strøjer Tegl.

Egernsund Wienerbergers køb af Strøger Tegl er på plads, oplyser teglleverandøren i en pressemeddelelse.

Aftalen er et led i Wienerberger-koncernens bæredygtighedsstrategi og er en vigtig brik i rejsen mod en CO2-neutral produktion, lyder det i meddelelsen.

– Vi er utrolig glade for at kunne meddele, at handlen af Strøjer Tegl nu er endelig. Det betyder, at vi officielt har modtaget nøglerne, og at vi sammen kan begynde at forberede de næste skridt for fremtiden, udtaler Henrik Dietrichsen, Regional Managing Director Nordics hos Egernsund Wienerberger.

Strøjer Tegl er ifølge Egernsund Wienerberger en af Danmarks mest moderne murstensproducenter. Virksomheden har løbende investeret i nye teknologier, påpeges det.

Med opkøbet og overdragelsen vil Egernsund Wienerberger sikre, at mursten også i fremtiden bliver et foretrukket materiale til klimaskærmen. Opkøbet af Strøjer Tegl kommer til at spille en vigtig rolle i Egernsund Wienerbergers strategi for energieffektivitet og dekarbonisering, lyder det afslutningsvis.