Ejerlejlighedernes Landsforening fusionerer med EjendomDanmark

Ejerlejlighedernes Landsforening fusionerer med EjendomDanmark, så de fremover bliver en del af branchens samlende organisation.

Medlemmerne i Ejerlejlighedernes Landsforening har endeligt vedtaget at fusionere med EjendomDanmark og bliver dermed optaget som medlemmer i den landsdækkende organisation, der repræsenterer ejendomsbranchen bredt set.

Det oplyser EjendomDanmark i en pressemeddelelse.

– Vi er meget glade for, at vi kan byde medlemmerne af Ejerlejlighedernes Landsforening velkomne som medlemmer af EjendomDanmark – særligt da de i forvejen er vores meget nære samarbejdspartner. Vi har sat stor pris på vores mangeårige parløb, og jeg glæder mig til fremtiden, udtaler Peter Stenholm, administrerende direktør i EjendomDanmark.

Ejerlejlighedernes Landsforening er en interesseorganisation for både ejerlejlighedsforeninger og enkeltstående ejere af ejerlejligheder.

– Dagens fusion er kulminationen på et årelangt samarbejde, der altid har været konstruktivt og givende. Derfor er jeg glad for, at vores medlemmer i dag har truffet beslutningen om helt at blive en del af EjendomDanmark, og jeg glæder mig til fortsat at have fokus på ejerlejlighedernes interesser i et nyt udvalg, siger Peter Lautrup, formand i Ejerlejlighedernes Landsforening.

En del af samarbejdet indebærer, at der i EjendomDanmark regi oprettes et nyt ejerlejlighedsudvalg.

Medlemmerne af Ejerlejlighedernes Landsforening traf beslutningen om at nedlægge sig som selvstændig forening og melde sig ind i EjendomDanmark på et ekstraordinært delegeretmøde i fredags. På en ekstraordinær generalforsamling i EjendomDanmark blev der kort tid inden også enstemmigt valgt at bakke op om samme beslutning.