Falkenberg & Jul overtager konkursramt boligprojekt i Roskilde

Core Property Management står bag projektet med 89 boliger på Dommervænget i Roskilde. Det blev ramt af Dansk Boligbygs konkurs, men nu er en ny entreprenør på plads.

Core Property Management står bag 5.700 kvadratmeter stort projekt på Dommervænget i Roskilde. Her erstattes et tidligere butikscenter af 89 boliger.

Projektet omfatter 21 seniorboliger, der ifølge SN.dk er færdige, og beboerne er flyttet ind.

Til gengæld er kun halvdelen af de 54 ungdomsboliger færdige, og byggeriet af 14 rækkehuse er endnu ikke sat i gang.

Projektet til godt 85 millioner kroner blev nemlig ramt af totalentreprenøren Dansk Boligbygs konkurs.

Nu har Core Property Management så fundet en ny entreprenør, skriver SN.dk. Falkenberg & Jul skal styre boligprojektet, der er tegnet af Kullegaard, i mål.

– Vi kender dem og vidste, at de kunne springe til, fordi de er lige blevet færdige derude, siger administrerende direktør i Core Property Management, Morten Knudsen, til SN.dk.

Core Property Management har således også samarbejdet med Falkenberg & Jul om bofællesskabet Degnejorden i Lejre.

Core Property Management har også samarbejdet med Dansk Boligbyg om opførelsen af 101 lejeboliger i den nye bydel Høje Taastrup C, og om projektet ”Egehaven”, der er et bofællesskab i Egedal By med 67 lejligheder til seniorer.

De to projekter var lige akkurat færdigbyggede, inden Dansk Boligbyg gik konkurs, så ifølge SN.dk var det kun mangelgennemgangen, som entreprenørvirksomheden ikke kunne deltage i.