Første Zleep Hotel åbner i Schweiz

Zleep Hotel Lausanne-Chavannes med 120 værelser er nu åbent. Det er den danske kædes første hotel i alpelandet.

Zleep Hotel Lausanne-Chavannes har slået dørene op. Hotellet i Lausanne-Chavannes er kædens første hotel i Schweiz.

– Åbningen af vores første hotel i Schweiz er et spændende skridt for Zleep Hotels, udtaler Zleep Hotels administrerende direktør, Peter Haaber.

– Vores mission er at levere kvalitetsovernatninger til overkommelige priser, og vi er begejstrede for at kunne tilbyde dette i Lausanne-Chavannes

– Jeg ser frem til at følge med på sidelinjen og opleve, hvordan nye gæster vil tage imod det danske hotelkoncept, som vi kender og elsker herhjemme.

Hotelkonceptet bliver mere og mere udbredt. Foruden åbningen af Lausanne-Chavannes vil Zleep i år også kunne byde velkommen til Zürich-Kloten. Kigger vi lidt længere frem, er der også projekter som Frankfurt i støbeskeen. Konceptet forbliver i sin helhed det samme.

Hotellet byder foruden de 120 værelser også på lobby med receptionsområde og bar, morgenmadsrestaurant samt adgang til fitnesscenter ved siden af hotellet.

Zleep Hotel Lausanne-Chavannes er en del af et større byggeprojekt, der udover hotellet består af studielejligheder, detailforretninger og kontorer.

Det nye Zleep Hotel er beliggende ved Genevesøen, kun få kilometer fra Lausanne centrum.