Zleep Hotels fortsætter væksten i Schweiz

Danske Zleep Hotels kommer til Luzern i Schweiz i slutningen af 2027. Dette bliver det fjerde Zleep hotel i rækken i Schweiz.

Säntis Home AG og H World International har nu indgået en franchiseaftale om et nyt Zleep Hotel i Luzern-Emmenbrücke.

Det skriver Zleep Hotels i en pressemeddelelse.

Det bliver det fjerde Zleep Hotel i Schweiz efter Zleep Hotel Lausanne-Chavannes, Zleep Hotel Zürich-Kloten og Zleep Hotel Bern-West, som efter planen åbner i 2024 og 2025.

– Vi ser meget frem til yderligere at etablere Zleep Hotels brandet på det schweiziske marked med Zleep Hotel Lucerne-Emmenbrücke og videreudvikle vores franchise pipeline med vores erfarne partner Säntis Home AG, udtaler Oliver Bonke, administrerende direktør i H World International.

Læs også: Zleep Hotel Køge lancerer værelser til langtidsophold

Peter Haaber, administrerende direktør for Zleep Hotels, melder om store ambitioner for samarbejdet med H World International.

– Vores mål er at drive 40 hoteller med H World International i 2027 – så vi er godt på vej og jeg glædes ved tanken om for alvor at sætte danske Zleep Hotels på Europa kortet, udtaler han.

Hotellet i Emmenbaum får 138 værelser og en lobby med morgenmadsområde og bar og forventes at åbne i slutningen af 2027.

Emmenbaum-Nord ligger i grænsefladen mellem Emmenbrücke banegård og det nye Luzern-Nord-distrikt.