Det planlagte generationsskifte i Kjæhr & Trillingsgaard fortsætter. Fra venstre: Lars Møllgaard, Frank Evald, Morten Høilund, Kaj Aage Nielsen og Christian Trillingsgaard.
Det planlagte generationsskifte i Kjæhr & Trillingsgaard fortsætter. Fra venstre: Lars Møllgaard, Frank Evald, Morten Høilund, Kaj Aage Nielsen og Christian Trillingsgaard.

Som endnu et led i det planlagte generationsskifte i Kjæhr & Trillingsgaard, har de tre tidligere minoritetsaktionærer, Lars Møllgaard, Frank Evald og Morten Høilund, per 1. maj 2023 erhvervet yderligere aktier i selskabet, så de nu samlet ejer majoriteten.

Det skriver totalentreprenøren, der fortrinsvis bygger erhvervsbyggeri, i en pressemeddelelse.

Kjæhr & Trillingsgaard flyttede i 2021 til nyt domicil i Kolding på Nordager 17. Virksomheden beskæftiger 13 funktionærer på hovedadressen samt 150 medarbejdere hos samarbejdspartnere og underleverandører.

– Vi sætter fortsat et stærkt aftryk på Kolding, men arbejder os stille og roligt ud i Danmark og målet for de kommende år er yderligere kontrolleret vækst. Vores mål er at forblive den stabile samarbejdspartner, som Kjæhr & Trillingsgaard har været i mere end 100 år, både under økonomiske op- og nedture – det er det der i særdeleshed er et stort behov for i byggebranchen, udtaler Morten Høilund.

Kaj Aage Nielsen og Christian Trillingsgaard fortsætter som mindretalsaktionærer med henblik på endelig overdragelse i slutningen af 2024, oplyses det. De fortsætter desuden i bestyrelsen.

– Set i bakspejlet er jeg rigtig glad for at Christian inviterede på kaffe tilbage i foråret 2018, hvor vi fik vendt ”Rigets tilstand” og blev enige om at slå pjalterne sammen. Vi har nu hvor der er gået fem år, fået sammensat ”holdet” som vi har stor tillid til kan videreføre den 117 år gamle virksomhed Kjæhr & Trillingsgaard, som en kompetent og troværdig samarbejdspartner, udtaler Kaj Aage Nielsen.

Virksomheden havde i 2022 en bruttofortjeneste på 14,8 millioner kroner mod knap 3,7 millioner kroner året før. Resultatet før skat landede i 2022 på 8,6 millioner kroner mod 133.000 kroner i 2021. Efter skat lød resultatet i 2022 på 6,7 millioner kroner mod godt 98.000 kroner i 2021.