Innovater får nye medejere

Investeringsselskabet Cecn indtræder i ejerkredsen bag Innovater for at udvikle forretningsmodellen og accelerere væksten.

Ejendomsudviklingsvirksomheden Innovater får investeringsselskabet Cecn ind i ejerkredsen.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Handlen gennemføres således, at den hidtidige aktionær i Innovater, Familien From, sælger alle sine aktier i Innovater til Cecn.

Cecn ejes ligeligt af de velkendte ejendomsudviklere Frank Mortensen fra CEC Group Holding og Torben Røsler fra Ejendomsselskabet Casa Nord.

I forbindelse med det nye ejerskab gennemfører Cecn en kapitalforhøjelse i Innovater og stiller yderligere projekt- og lånekapital til rådighed for selskabet, oplyses det.

– Vi har været utrolig glade for Familien Froms ejerskab i Innovator, men respekterer naturligvis deres ønske om at fokusere på andre investeringer. CECN ApS har tidligere købt en del projekter af Innovater og vi kender derfor ejerne særdeles godt. De kompetencer de tilfører ejerkredsen, er netop det, vi skal bruge for at kunne gennemføre vores nye strategi, udtaler administrerende direktør og stifter af innovater, Morten Lykke.

– Kapitalindskuddet fra Cecn betyder også, at vi kan planlægge vores salg af projekterne mere optimalt. En tungere ejerkreds bag Innovater giver muligheder i dagens marked. Det har vi allerede har positioneret os efter, hvorfor jeg ser meget frem til samarbejdet med Torben og Frank samt Innovaters fortsatte udvikling. f

Også ejerne fra Cecn Torben Røsler og Frank Mortensen glæder sig til samarbejdet.

– Vi har kendt Innovater i mange år og er meget imponeret af selskabets flotte udvikling. Selskabet har et af Danmarks bedste teams indenfor deres del af ejendomsmarkedet og deres pipeline af fremtidige projekter er utrolig spændende. Vi er ikke i tvivl om, at vi med det solide grundlag i fællesskab kan skabe en stor og sund fremtidig vækst i Innovater, lyder det i en fælles udtalelse fra de to investorer.