Kleppenhus ved Ebeltoft er sat til salg. Foto: Ivan Eltoft Nielsen.
Kleppenhus ved Ebeltoft er sat til salg. Foto: Ivan Eltoft Nielsen.

Kleppenhus ved Ebeltoft i Syddjurs Kommune ligger ifølge ejendomsmægler Ivan Eltoft Nielsen på en en 283.988 kvadratmeter stor grund og omfatter blandt andet 557 etagemeter bolig, et gæstehus på 273 etagemeter og fire staldanlæg.

I oktober 2022 blev ejendommen sat til salg for 70 millioner kroner, men ifølge TV2 er ejendommen sat ned i pris, så hesteglade køber kan nøjes med at hive 63 millioner kroner op ad lommen.

– Det er en helt igennem unik ejendom, og sælger er en meget ressourcestærk kunde, der har bygget det hele fra bunden og ikke sparet på noget. Da de købte det, var der bare et lillebitte hus, har Nanna Frederikke Juhl, filialchef for Ivan Eltoft Nielsen i Hellerup, tidligere fortalt TV2 Østjylland.

Ejendomsmægleren har dog ikke nogle kommentarer i denne omgang, skriver TV2 Østjylland.

Indehavere af Kleppenhus er ifølge TV2 den norske dressur- og landsholdrytter Cathrine Rasmussen. Hun er datter af skibsreder og milliardær Einar Rasmussen, skriver mediet.

Ifølge TV2 er Kleppenhus fortsat landets dyreste landejendom. Danmarks næstdyreste landejendom er Lerbæk Gods, der ligger i Vejle og er lige nu sat til salg for 59,5 millioner kroner.

Lerbæk Gods er til salg hos liebhavermægleren Lilienhoff. Ifølge salgsopstillingen omfatter den 742 kvadratmeter bolig, og med til godset hører omtrent 185 hektar, der mestendels tæller skovareal.

Man skal en tur over Lillebæltsbroen for at finde den aktuelt tredjedyreste landejendom på det danske marked. Det er Nakkebølle Gods, der er til salg hos Unni Estates for 45 millioner kroner.

Tilbage i Syddjurs Kommune er den næstdyreste private ejendom i øvrigt en villa, der har fået et prisskilt på 30 millioner kroner. Den er såmænd også til salg hos Ivan Eltoft Nielsen.