Lakridskonge sætter sommerhus i Tisvildeleje til salg for 45 millioner

Stifteren af "Lakrids by Johan Bülow" har sat sit sommerhus i Tisvildeleje til salg for intet mindre end 45 millioner kroner.

Den danske “lakridskonge” Johan Bülow har sat sit sommerhus i Tisvildeleje til salg for 45 millioner kroner.

Det skriver Boliga.

Huset på Østerled 9 er 309 kvadratmeter stort og rummer fire værelser. Det er sat til salg hos Ejendomsmægler Adam Schnack med en kvadratmeterpris på 145.631 kroner.

Sommerhuset på den nordsjællandske kyst ligger på en 3.651 kvadratmeter stor grund i forreste række ud mod vandet.

“Nærmere vandet kommer man kun meget vanskeligt og en vildere udsigt ud over Kattegat kan man næppe forstille sig. Et kig til mødet mellem himmel og hav. Lige dér opstår musikken – mellem naturens enorme kræfter og stedet ypperligt kultiverede mesterværk”, skriver ejendomsmægleren i salgsopstillingen.

Johan Bülow har sat sit sommerhus i Tisvildeleje til salg for 45 millioner kroner. Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur.
Johan Bülow har sat sit sommerhus i Tisvildeleje til salg for 45 millioner kroner. Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur.

Johan Bülow købte boligen tilbage i 2020 for 28,24 millioner kroner, og nu er prisen altså steget med 16,76 millioner kroner. Det er der dog en god grund til.

“Huset er opført i 2013 og siden gennemrenoveret af nuværende ejer, og visionen om at skabe det ultimative feriested for den pladskrævende familie er lykkedes. En milepæl i moderne arkitektonisk komposition og en stadfæstelse af, at materialer og interiør stadig kan strækkes til nye højder. Ypperlig beliggenhed. Ypperligt opført. Luksus fra øverste hylde”, lyder det i salgsopstillingen.

Ifølge Boliga er sommerhuset udbudt til 68 procent over den gennemsnitlige pris for de sommerhuse, der for øjeblikket er til salg i Tisvildeleje.

Med prisen på 45 millioner kroner deler huset titlen som landets dyreste sommerhus med et sommerhus på Udsholt Strandvej i Græsted, der er til salg hos Claus Borg & Heilesen.

Sommerhuset i Grædsted har dog en højere kvadratmeterpris. Den er nemlig på 152.542 kroner.