KFI sælger ejendom i Helsinge for 18 millioner

Salg af erhvervsejendom i på Østergade midt i Helsinge bekræfter mere positivitet i markedet, siger partner i Nordicals Nordsjælland.

Nordicals Nordsjælland har formidlet salg af en 2.944 kvadratmeter stor erhvervsejendom centralt i Helsinge.

Det oplyser erhvervsmæglerkæden i en pressemeddelelse.

Ejendommen er solgt som investeringsejendom og rummer ifølge Nordicals Nordsjælland et stort udviklingspotentiale.

Det er også netop, hvad en unavngiven, privat ejendomsudvikler ser muligheder i. Det oplyser Christian Jessen, partner og erhvervsmægler i Nordicals Nordsjælland, der har formidlet salget for KFI Erhvervsdrivende Fond, hvis indtægter primært kommer fra en portefølje af erhvervs- og boligejendomme.

Erhvervsejendommen på Østergade 4A og 6 har mulighed for udlejning af både kontorer, butik, supermarked og klinik og er blandt andet attraktiv, fordi den er en del af Helsinges handelscentrum. Det sikrer en lind strøm af forbipasserende i løbet af dagen.

– Ejendommen er delvist istandsat, og der er potentiale for endnu et byggeprojekt, som den nye ejer nu har mulighed for at kaste sig over, forklarer Christian Jessen.

Ejendommen, som oprindeligt er fra 1974, er handlet til 18 millioner kroner.

– Vi er selvsagt tilfredse med at have solgt ejendommen, som har været til salg i flere år. Handlen bekræfter en stigende positivitet i markedet, siger partneren i Nordicals Nordsjælland.

Køber har ifølge Nordicals Nordsjælland netop overtaget ejendommen, men handlen er ikke tinglyst.