Lindu Ejendomme køber logistikejendom i Brøndby

Lindu Ejendomme, der i 2021 blev grundlagt af Pictet og Brunswick Real Estate, køber en fuldt udlejet lager- og logistikejendom i Brøndby for tocifret millionbeløb.

Det danske ejendomsselskab Lindu Ejendomme udvider med købet af en lager- og logistikejendom på Priorparken 359 i Brøndby ejendomsporteføljen til 12 ejendomme i Danmark og råder dermed over et samlet udlejningsareal på 75.000 kvadratmeter. Ifølge tingbogen overtog Lindu Ejendomme ejendommen i december 2022 for 30,5 millioner kroner.

Ejendommen i Brøndby omfatter 4.330 kvadratmeter, og den er en fuldt udlejet med blandt andet Matas, Rigspolitiet, DK Flyt og Transport samt Hoffmann blandt lejerne. Det fremgår af en pressemeddelelse fra EDC Erhverv Poul Erik Bech, der har formidlet salget.

– Priorparken er noget nær det det perfekte industri- og logistikområde i Danmark med kort afstand til København og tæt på motorvejen, udtaler Anthony Romano, Investment Manager hos Brunswick Real Estate, i meddelelsen.

– Det kan man også se på de mange logistikvirksomheder, som har adresse der. Investeringen viser, at vi i Lindu Ejendomme fortsat er aktive i markedet, og det vil vi blive ved med at være. Vi fortsætter vores jagt efter attraktive udlejningsejendomme, selvom andre holder lidt igen. Vi har faktisk indgået en mere formel aftale med EDC Erhverv Poul Erik Bech om at hjælpe os med at rådgive om at optimere vores ejendomme, så vi bliver endnu bedre til at opfylde lejernes behov, uddyber han.

Lindu Ejendomme køber logistikejendom i Brøndby. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech.
Lindu Ejendomme køber logistikejendom i Brøndby. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech.

En del af Lindu Ejendommes strategi er at energioptimere deres ejendomme.

– Ejendomsbranchen har brug for et bæredygtighedsløft, og især industri, logistik- lagerejendomme halter efter, så det vil vi gerne bidrage til. Så vidt muligt forsøger vi at energioptimere vores ejendomme og spørger altid os selv om der er steder, vi kan gøre en forskel? Det kan være små eller store tiltag, men fælles for det hele er, at det skal det have en effekt og være til gavn for både for lejerne og miljøet, siger Kasper Stagis, Portfolio Manager hos Brunswick Real Estate og ansvarlig for det danske marked.

Det er Kenneth Jakobsen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech København, der har formidlet salget af industriejendommen i Brøndby.

– Salget var fortroligt, forstået på den måde, at ejeren af ejendommen kontaktede mig med henblik på at sælge ejendommen til en af lejerne. Det var de ikke interesseret i, så i stedet lavede vi en liste med potentielle købere, heriblandt Lindu Ejendomme. De har været rigtig gode at arbejde sammen med. Derfor har vi også besluttet at indgå et mere formelt samarbejde. Vi glæder os til at hjælpe Lindu Ejendomme med at leje deres ejendomme ud i fremtiden, siger Kenneth Jakobsen.