Alex Winsley, projektsælger for Sjælland og Bornholm, Outline Vinduer. Foto: PR.
Alex Winsley, projektsælger for Sjælland og Bornholm, Outline Vinduer. Foto: PR.

Outline Vinduer har åbnet sin første totaludstilling på Sjælland. Den ligger i Brøndby.

Det skriver vinduesproducenten med produktion og hovedkontor i Farsø i Nordjylland i en pressemeddelelse.

– Vi oplever, at kunder fra Sjælland tager turen helt op til Farsø for at se vores udstilling der, og det indikerer et behov for en sjællandsk totaludstilling. Her vil kunderne opleve et samlet overblik over vores elementer, hvor for eksempel dobbeltrettede hæveskydedøre og foldedøre kræver god plads for at komme ordentligt til deres ret, forklarer Claus Petersen Koch, salgschef hos Outline Vinduer.

– Totaludstillingen er åben for både private kunder og for kunder fra større projekter samt naturligvis arkitekter, rådgivere, entreprenører og øvrige fagfolk, der har behov for inspiration og teknisk information, så de kan vejlede deres kunder i de rette valg af døre og vinduer.

Det er netop blandt andet projektmarkedet og herunder eksempelvis boligforeninger og nybyggeri, som Outline især vil styrke sin tilstedeværelse på med den nye udstilling, fortæller Alex Winsley, projektsælger for Sjælland og Bornholm.

– Vi mærker en stigende interesse fra projektkunder, som efterspørger løsninger til både renoveringsopgaver og nybyggede projekter i forbindelse med alt fra erhvervsejendomme, skoler og plejehjem til rækkehuse og typehusfirmaer. Det giver derfor rigtig god mening med et fysisk sted, hvor kunderne kan lade sig inspirere og selvfølgelig få den nødvendige rådgivning.

Outline har i forvejen udstillinger ved alle forhandlere over hele landet, men denne nye totaludstilling adskiller sig fra de mange øvrige udstillinger, da den har plads til at vise en meget stor del af vinduesproducentens sortiment, som både har relevans for projektmarkedet og for slutbrugere.

Udstillingen er en del af Architectum, der har til formål at gøre det nemmere for landets arkitekter, entreprenører og trælaster at finde inspiration, konkret rådgivning og den nyeste viden om byggebranchen.

Foruden Outline Vinduer er også facade- og tagstensvirksomheden V. Meyer, gulvvirksomheden Timberman og fibercementvirksomheden Swisspearl en del af Architectum.

– Som vinduesproducent er Architectum et helt oplagt sted for os at holde til. Det skaber gode muligheder for synergieffekter med de andre virksomheder, som også beskæftiger sig med facadeløsninger til vidt forskellige kunder, så vi er meget glade for at være blevet en del af den fælles udstilling, siger Alex Winsley.

Det er både muligt at besøge totaludstillingen alene og at booke et besøg med rådgivning fra en af Outlines konsulenter, ligesom for eksempel trælaster, som Outline sælger sine produkter igennem, kan tage deres kunder med på besøg i Architectum.