Mosaikhjørnet åbner ny butik i Brøndby

Mosaikhjørnet åbner en ny butik målrettet håndværkere. Butikken åbner i Brøndby, hvor lager, projektafdeling og butik samles under ét tag.

Den 14. juni slår flise- og klinkevirksomheden Mosaikhjørnet dørene op til en ny butik målrettet håndværkere, hvilket fejres med en reception for både kunder og samarbejdspartnere.

Den nye butik får base i Brøndby, hvor Mosaikhjørnet fremadrettet samler lager, projektafdeling og butik under samme tag.

Det skriver flise- og klinkevirksomheden med hovedsæde i Glostrup i en pressemeddelelse.

Den nye butik i Brøndby er målrettet håndværkere, som har brug for professionel vejledning og værktøjer, og derved adskiller butikken sig fra den nuværende butik i Glostrup, der i højere grad henvender sig til private.

– Åbningen af den nye butik skal ses som et udtryk for, at vi virkelig ønsker at styrke både gamle og nye samarbejder med håndværkere samt andre fagfolk. Det er en vigtig prioritet for os, da det sikrer tættere relationer og garanterer, at vi kan tilbyde de bedste produkter og services til det professionelle marked – og derved skal butikken fungere som et videncenter inden for fliser, hvor man kan få svar på store og små spørgsmål, udtaler driftsdirektør Klaus Byberg fra Mosaikhjørnet.

Åbningen af den nye butik sker blandt andet på baggrund af, at Mosaikhjørnet ønsker at samle både lager og butik på den samme lokation, hvilket netop er blevet muligt i bygningen i Brøndby, som rummer 1.500 kvadratmeter:

– Med den nye lokation er det blevet muligt at samle både lager, butik og vores projektafdeling på samme lokation, hvilket vi ser som en stor fordel. Foruden at håndværkerne kan få den nødvendige vejledning, kan de hente materialerne med det samme, da lageret ligger lige ved siden af, hvilket gør processen langt lettere for alle parter, afslutter Klaus Byberg.

Den officielle indvielse af den nye butik bliver afholdt fredag den 14. juni klokken 12-16 på Sognevej 25 i 2605 Brøndby.