Logicenters tager pris som Nordens bedste udvikler af logistikejendomme

European Real Estate Brand Institute har for fjerde år i træk kåret Logicenters som Nordens bedste udvikler af logistikejendomme.

For fjerde år i træk har European Real Estate Brand Institute kåret Logicenters som Nordens bedste udvikler af logistikejendomme. Det oplyser Logicenters i en pressemeddelelse.

Kåringen fandt sted på Real Estate Brand Awards prestigefyldte galla i Berlin, hvor over 1.500 brands fra 45 markeder dystede om forskellige priser. Logicenters vandt i kategorien ”Nordic Developers Logistics”.

– Vi er utroligt stolte og glade over kåringen. At vi for fjerde år i træk kommer hjem med denne fornemme pris er en anerkendelse af vores store investeringer i solenergi, vores høje krav inden for bæredygtighed og ikke mindst vores evne til at levere løsninger, der er tilpasset kundernes behov og ønsker, siger Matthias Kettelhoit, CEO for Logicenters.

Kåringen sker på baggrund af en årlig undersøgelse foretaget af European Real Estate Brand Institute, som er en platform, der vurderer de enkelte brands styrker inden for ejendomsbranchen.

I alt har over 125.000 med branchekendskab vurderet de forskellige brands inden for bestemte kategorier. Vurderingerne ender i et samlet index, “Brand Value”, der ligger til grund for de endelige kåringer, oplyser Logicenters.