Administrerende direktør i Malmos, Kim Thinggaard. Foto: Berit J.
Administrerende direktør i Malmos, Kim Thinggaard. Foto: Berit J.

Malmos med base i Roskilde har lukket sit 2022-regnskab med en lille fremgang i omsætningen, og et resultat før skat på niveau, der falder en smule.

Den samlede årsomsætning lander på 229 millioner kroner i 2022 mod 213 millioner kroner året før. Resultatet før skat landede i 2022 på 17,5 millioner kroner mod 20 millioner kroner året før. Soliditetsgraden var i 2022 på 25 procent mod 26 procent i 2021.

– Vi kan kun være tilfredse med resultatet, som lander som forventet, udtaler administrerende direktør i Malmos, Kim Thinggaard, i en pressemeddelelse.

Han forventer, at fremtiden vil byde på udfordringer som følge af den aktuelle situation i samfundet og verden generelt. Samtidig er han dog optimistisk, og er sikker på, at fremtiden også vil byde på store muligheder for virksomheden.

– Vi ser især nogle åbenlyse muligheder for at tappe ind i og ride med på den igangværende samfundsbølge, som er stærkt voksende indenfor biodiversitet og naturbaserede løsninger, som netop er vores virksomheds kernekompetencer. Og herudover ser vi muligheder for at indgå i nye typer samarbejdsmodeller med tidligere involvering og partnerskaber fremfor de traditionelle entrepriseformer, siger Kim Thinggaard, som selv har meget stor erfaring med strategiske partnerskaber.

Regnskabet åbner muligheder for, at virksomheden kan foretage planlagte investeringer i kompetenceopbygning og udvikling af relationer, oplyser Malmos.

Selvom der er krisetegn i samfundet, spår Malmos, at der også vil blive rift om de gode medarbejdere fremover.

– Rekruttering og udvikling af organisationen og medarbejderne er vores vigtigste fokusområde lige nu, siger Kim Thinggaard.