Mobilhouse køber Dalsgaard Byg og Dalsgaard Pavilloner. Foto: PR.
Mobilhouse køber Dalsgaard Byg og Dalsgaard Pavilloner. Foto: PR.

Mobilhouse har netop købt Dalsgaard Byg og Dalsgaard Pavilloner. Det oplyser udlejeren af modulløsninger i en pressemeddelelse.

De tre virksomheder vil blive samlet i én ny koncern med to brands. Ambitionen er at være førende på markedet, og koncernen ventes i 2023 at få en omsætning på over 300 millioner kroner.

– Mobilhouse har allerede vist sig at være en solid og skalerbar virksomhed, der drives af et yderst kompetent ledelsesteam. En investering i Dalsgaard, der deler den samme forretningsetik og passion for modulære bygninger, var derfor et strategisk valg for at fortsætte den spændende vækstrejse, som vi er i gang med, udtaler siger Steffen Thomsen, bestyrelsesformand for Mobilhouse.

Han understreger, at der er et voksende marked med stigende efterspørgsel på både midlertidige og permanente fleksible modulløsninger.

Dalsgaard består i dag af Dalsgaard Byg og Dalsgaard Pavilloner og er en Vejle-baseret virksomhed etableret i 1952. Virksomheden fokuserer på at producere, sælge og udleje avancerede midlertidige og permanente modulbygninger til en række forskellige formål og ejes og ledes i dag af Klaus Trend Poulsen og Charlotte Poulsen.

Administrerende direktør i Mobilhouse, Benny Møller, glæder sig over samarbejdet, som han mener vil positionere koncernen til yderligere vækst i de kommende år inden for både udlejning og salg.

– Mobilhouse har i mange år været imponeret over, hvordan Klaus Trend Poulsen og Charlotte Poulsen har udviklet Dalsgaard. De har opbygget en stor udlejningsflåde af moderne og fleksible moduler, udtaler Benny Møller.

Koncernen går efter vækst inden for midlertidige fleksible modulløsninger med fokus på bæredygtige og certificerede løsninger. Koncernen vil være den førende på markedet med hensyn til dansk produktionskapacitet, hvilket muliggør effektive og hurtige leverancer, lyder det.

Klaus Trend Poulsen og Charlotte Poulsen fortsætter begge som ledere og aktionærer i Mobilhouse og glæder sig til fortsat at være en del af koncernen.

– Aktiviteten i Dalsgaard er på sit højeste. Vi servicerer offentlige kunder, større og mellemstore virksomheder samt blue-chip kunder med forskellige behov, hvor “time-to-market” og kapacitet er vigtige kriterier, udtaler Klaus Trend Poulsen, administrerende direktør for Dalsgaard.

Handlen er underskrevet den 5. juli 2023 og er betinget af konkurrencemæssig godkendelse.

Om Mobilhouse

Mobilhouse fokuserer på at tilbyde bæredygtige modulløsninger til sine kunder, herunder svanemærkede modulbygninger. Mobilhouse producerer modulerne i Fredericia og har en afdeling på Sjælland.

Modulkonstruktionerne er træbaserede og har et CO2-aftryk, der ifølge virksomheden er cirka 50 procent lavere end det gennemsnitlige nybyggeri.

Mobilhouse er ejet af en gruppe aktionærer bestående af hovedaktionær Kirk Kapital samt Steffen Thomsen, Martin Mikkelsen og ledelsen.

Størstedelen af selskabets portefølje af udlejningsmoduler er bygget i overensstemmelse med bygningsreglementet for permanente konstruktioner.

Modulerne overholder de samme standarder som alle andre nye bygninger i Danmark herunder krav til isolering, ventilation og naturligt lys.

Om Dalsgaard

Dalsgaard blev grundlagt i 1952 og producerer i dag både individuelt designede og standardiserede modulbygninger på markedet.

Dalsgaard ligger i Vejle og har mere end 50 medarbejdere, der altid stræber efter at levere det bedste resultat med kundernes behov i fokus.

Kilde: Mobilhouse.