Koncernchef Rikke Lykke, DEAS Group. Foto: PR.
Koncernchef Rikke Lykke, DEAS Group. Foto: PR.

Kapitalfonden Montagu har solgt Deas A/S til finske PHM Group. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Deas Group opererer inden for to nøgleområder: Deas A/S, der udbyder ejendomsforvaltning og andre ejendomsservices i Danmark, og Deas Asset Management, der udbyder af fund og asset management.

– I løbet af de seneste år har Deas A/S udviklet sig til en nutidig og fremsynet virksomhed, en rejse der vil fortsætte med PHM Group. Gennem denne transaktion har vi identificeret den rette fremtidige ejer for Deas A/S, hvilket bringer fordele til vores medarbejdere, investorer og investorers lejere, udtaler siger Rikke Lykke, administrerende direktør for Deas Group.

Som en selvstændig enhed vil Deas Asset Management fortsat udbyde fund og asset management til lokale og internationale investorer i Danmark, Finland, Norge og Sverige.

– Vi er begejstrede for at starte vores rejse sammen med Deas A/S. Sammen vil vi være i stand til at tilbyde vores kunder et omfattende udvalg af vedligeholdelses- og ejendomsforvaltningstjenester i hele Danmark, udtaler Kasper Bygholm, administrerende direktør for PHM Denmark.

Med salget af Deas A/S vil Rikke Lykke træde tilbage som administrerende direktør for Deas A/S og fortsætte som administrerende direktør for Deas Asset Management A/S.

– Deas A/S bevæger sig nu videre med PHM Group, hvilket jeg er overbevist om vil give et godt hjem for virksomheden. Jeg er glad for den fortsatte tillid fra Montagu og ser frem til at fortsætte samarbejdet med det dygtige team på tværs af Norden og investorerne i Deas Asset Management A/S, udtaler Rikke Lykke.

– Der er behov for fortsat konsolidering af fund og asset management-branchen i Norden, som Deas Asset Management A/S har været en del af siden Deas Groups succesfulde overtagelse af Aberdeen Standard Investments direkte nordiske ejendomsaktiviteter i 2021, tilføjer bestyrelsesformand for Deas Group, Sonny Nielsen.

Transaktionen er underlagt almindelige reguleringsgodkendelser, herunder godkendelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Om DEAS Asset Management

Deas Asset Management A/S er et pan-nordisk fund og asset management selskab med aktiver for cirka 51,4 milliarder kroner under forvaltning og mere end 500 aktiver i Danmark, Finland, Sverige og Norge. Deas Asset Management arbejder sammen med såvel lokale, regionale og internationale investorer fra kontorer i København, Aarhus, Stockholm, Helsinki, Oslo og Trondheim.

Holdet består af 100 ejendomsspecialister inden for fund management, asset management, transaktioner, projektudvikling og rådgivning omkring ejendomsfinansiering. Deas Asset Management forvalter ejendomme indenfor alle de væsentlige ejendomssektorer og forskellige risikoprofiler.

Om Deas A/S

Deas A/S er en ejendomsadministrator med over 30 års erfaring. På vegne af private og institutionelle ejendomsinvestorer leverer Deas A/S økonomisk og teknisk ejendomsforvaltning samt tilhørende tjenester til en portefølje på mere end 2.000 ejendomme fordelt over hele Danmark. Deas A/S har flere end 900 ejendomsspecialister inden for lejeadministration, facilitetsservice, projektledelse, energistyring, klima- og bæredygtighedsrådgivning samt offentlig-private partnerskaber (OPP).

Deas A/S har hovedkontor i København med kontorer i Aarhus og Aalborg.

Kilde: Deas.