Direktør Bo Feldskov fra MV Group. Foto: PR.
Direktør Bo Feldskov fra MV Group. Foto: PR.

Det går stærkt for specialistvirksomheden med passion for murværk. Virksomheden startede med salg af produkter til afrensning af murværk, men da rådgivning og løsning af konkrete opgaver i dag fylder mere, skifter virksomheden navn til MV Group. Samtidig flytter medarbejderne ind i et nybygget kontor i Gørding uden for Esbjerg og siger goddag til en ny teknisk konsulent. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

– Med navneskiftet signalerer vi et retningsskifte i forhold til virksomhedens start i 2015, og jeg er i dag rigtig glad for den udvikling, vi har taget. Vi er sat i verden for at bevare flot murværk, og det gør vi hver eneste dag enten i form af rådgivning af branchefolk eller i form af behandling af murværk, siger direktør og stifter Bo Feldskov.

Specialisterne hos MV Group har da også private og professionelle kunder over hele landet, for mange går galt i byen, når for eksempel miljø og materialer eller mursten og mørtel ikke passer sammen.

– Jeg tør godt sige, at vi mestrer murværkssystemet til mindste detalje, og det er rygtedes, for hele 90 procent af vores omsætning handler om reklamationer over murværk, som vi rykker ud for at rette op på, forklarer Bo Feldskov.

LÆSOGSÅ: DE STÅR BAG “DET VILDESTE BYGGEPROJEKT I ESBJERGS HISTORIE”

Virksomheden har netop ansat en ny teknisk konsulent og har opgaver nok til at ansætte flere folk, men eftersom MV Group er dem, som fagfolk ringer til for at få gode råd, er der kun plads til de dygtigste i teamet.

På referencelisten over bygninger, som MV Group har afrenset, finder man da også ikoniske bygninger som Fjordenhus i Vejle designet af Olafur Eliasson, Per Kirkebys udstilling på Museum Jorn i Silkeborg og den offentlige tilgængelige trappeskråning til hovedkvarteret for Dansk Røde Kors i København. Det nye kontor i den lille by Gørding har MV Group naturligvis selv bygget.

MV Group havde i regnskabsåret 2021/22 en bruttofortjeneste på 5,4 millioner kroner, mens resultatet før skat landede på 1,3 millioner kroner og efter skat på godt 1 million kroner.