Direktør i NCC Civil Flemming Carlsen og direktør i NCC Building Danmark underskriver aftalen om Jakobsen Blindkilde. Foto: NCC.
Direktør i NCC Civil Flemming Carlsen og direktør i NCC Building Danmark underskriver aftalen om Jakobsen Blindkilde. Foto: NCC.

Entreprenørfirmaet Jakobsen & Blindkilde blev opkøbt af NCC i 2018, og nu har NCC valgt at lægge Jakobsen & Blindkildes byggeaktiviteter sammen med NCC Byggeri Vest for at styrke den samlede position på nybyggeri i Midt- og Vestjylland. Samtidig lægges Jakobsen & Blindkildes aktiviteter inden for tekniske anlæg og naturgenopretning ind under NCCs anlægsenhed. Det oplyser NCC i en pressemeddelelse.

– Vi har analyseret vores kompetencer og set i sammenhæng med NCCs ambitioner i Vestdanmark giver det bedst mening, at vi faktisk styrker brandet Jakobsen & Blindkilde gennem en sammenlægning, siger Flemming Carlsen, direktør for NCCs anlægsenhed.

Med fokuseringen giver det også god mening, at nybygdelen af Jakobsen & Blindkilde lægges ind under NCC Byggeri Vest, skriver NCC.

– Vi vil gerne styrke NCC i Midt-, Syd- og Vestjylland, hvor Jakobsen & Blindkilde har godt fat, og med vores større kraft kan vi sammen helt sikkert ekspandere i området, siger Mogens Nielsen, direktør i NCC Byggeri Vest.

Civil Vest får hovedkontor i Jakobsen & Blindkildes faciliteter i Aulum, og Tonny Sørensen, der leder anlægsenheden i Vest, får base her. Alle medarbejdere i Jakobsen & Blindkilde fortsætter i en af de to NCC-enheder, oplyses det.

Af større projekter Jakobsen & Blindkilde arbejder med lige nu kan nævnes udvidelsen af Thyhallen, Storkeengen i Randers og Assens’ nye topmoderne rensningsanlæg.