Norconsult ansætter ny bæredygtighedschef

Anders Svendborg Andersen er ansat som ny bæredygtighedschef hos Norconsult. Han kommer fra stillinger hos Lejerbo og WSP Danmark.

Norconsult Danmarks nye bæredygtighedschef, Anders Svendborg Andersen, kommer fra stillinger hos Lejerbo og WSP Danmark, hvor han blandt andet har stået i spidsen for DGNB-certificering af Danmarks første almene boligafdeling og siden hen Danmarks første DGNB certificerede skole. Han har således en uddannelse hos Green Building Council Denmark i bagagen. Det skriver rådgivervirksomheden i en pressemeddelelse.

– Jeg glæder mig til at arbejde med bæredygtighed under en ledelse, der vil emnet lige så meget som mig selv. En virksomhed der brænder for gode og sunde løsninger for alle parter. I Norconsult kan jeg integrere bæredygtighed som et konkret emne, og derved få mulighed for at vejlede og rådgive en bygherre til bæredygtige løsninger, udtaler Anders Svendborg Andersen i meddelelsen.

Foruden en bred fortid som rådgiver indenfor bæredygtighed af for forskellige byggerier, har Anders Svendborg Andersen også mange års praktisk erfaring som bygherrerådgiver.

Hos Norconsult skal han opbygge en helt ny afdeling for bæredygtighed i Herlev. Afdelingen skal samle de eksisterende kompetencer inden for bæredygtighed hos medarbejderne i virksomhedens forskellige afdelinger. Desuden skal der ansættes nye medarbejdere til holdet.

Derfor kommer Anders Svendborg Andersen både til at samarbejde på tværs af afdelingerne i Norconsult Danmark, men også med rådgivervirksomhedens nordiske afdelinger, fremgår det af pressemeddelelsen.