BIG Shopping Center har åbnet stor lynladestation

I samarbejde med Clever har BIG Shopping Center i Herlev åbnet en lynladestation med 10 lynladestandere, hvor 20 biler kan lade samtidigt.

I samarbejde med Clever har BIG Shopping Center netop åbnet 10 lynladestandere på butikscentrets parkeringsplads.

Dermed er det nu muligt for 20 elbiler at lade batteriet op og få 300 kilometers rækkevidde på batteriet på bare 30 minutter.

Det skriver Clever i en pressemeddelelse.

Det 45.000 kvadratmeter store butikscenter i Herlev rummer en biograf, 16 butikker og fem restauranter. Centret ejes af den britiske kapitalforvalter M&G Real Estate, mens Capital Investment står for forvaltningen.

– For hver dag kommer der flere og flere elbiler på vejene. Det er også noget, vi oplever blandt vores mange besøgende i BIG Shopping Center. Tidligere på året opsatte vi 28 normalladepunkter på vores parkeringstag, som vores gæster flittigt har benyttet. Nu er vi klar til næste store skridt, udtaler Claus Klostermann, administrerende direktør i Capital Investment.

– Med 20 nye lynlademuligheder er vi glade for, at vi nu kan tilbyde vores kunder den service at få en endnu hurtigere og bedre opladningsoplevelse. For os giver det mening at investere i energi, der skubber på for en grønnere fremtid.

Hos Clever glæder Henriette Koustrup Madsen, der er Network Development Manager, sig over, at der nu er kommet flere gode lademuligheder til Herlev.

– Det er en rigtig god placering på en af Danmarks mest befærdede veje ved trafikåre Ring 3, som gør det til en meget vigtig prik på vores offentlige ladekort. Og med hele 20 nye lynlademuligheder bliver det nu endnu nemmere og mere attraktivt at være elbilist i Herlev-området, udtaler Henriette Koustrup Madsen.

BIG Shopping Center råder over 1.050 parkeringspladser, hvor det er muligt at parkere døgnet rundt. Parkering er gratis i to timer i stueplan og i fire timer på taget.