Medarbejderne hos Outline Vinduer i Farsø mener, at arbejdspladsen er rigtig god, og virksomhedens prioritering af arbejdsmiljøet har nu ført til, at virksomheden som den første i vinduesbranchen er blevet Great Place to Work-certificeret. Det oplyser vindueskoncernen i en pressemeddelelese.

– Selv om vi havde en forventning om, at mange af vores ansatte var tilfredse, er vi alligevel rigtig glade for, at medarbejderne synes, Outline Vinduer er en rigtig god arbejdsplads, udtaler Sarah Nauer-Newstead, der er HR Business Partner for Outline Vinduer.

Blandt Outline Vinduers medarbejdere har 87 procent eksempelvis svaret, at de er stolte af at fortælle andre, hvor de arbejder.

– Jeg oplever, at medarbejderne særligt sætter pris på den høje grad af både inddragelse og medbestemmelse, som ledelsen udviser. Vi er med til selv at bestemme, hvordan vi indretter os bedst muligt, for eksempel i forhold til vores arbejdsprocesser i produktionen, og der bliver lyttet til de forslag, vi kommer med. Derudover er ledelsen god til at holde medarbejderne løbende opdateret om, hvordan det går i virksomheden mere overordnet. Det giver en følelse af medejerskab og en højere grad af loyalitet, udtaler Kristian Koch, der er arbejdsmiljørepræsentant og tillidsrepræsentant hos Outline Vinduer.

Great Place to Work er en rådgivningsvirksomhed, der gennem 30 år har arbejdet med medarbejdertrivsel.

– Med en Great Place To Work-certificering opnår en arbejdsplads en uvildig blåstempling af sit arbejdsmiljø. Certificeringen er for mange et vigtigt led i virksomhedens employer branding- og rekrutteringsstrategi, fordi den fungerer som et pejlemærke for jobsøgende. Men også internt fungerer certificeringen som et middel til at skabe stolthed og kan medvirke til at fastholde de eksisterende medarbejdere, siger direktør Liselotte Jensen fra Great Place to Work.

Find Outlines certificeringsprofil hos Great Place to Work her.