Scan Byg vil bygge 110 rækkehuse i Tømmerup

Scanestate er bygherre på de 110 rækkehuse, som Sccan Byg skal opføre i Tømmerup, der ligger tæt på Novo Nordisks fabrikker i Kalundborg.

Ifølge SN.dk vil Scan Byg opføre mindst 110 rækkehuse for bygherren ScanEstate ved Spangsbro nær Tømmerup umiddelbart øst for Kalundborg.

– Det kan godt ende med, at der på det 44.000 kvadratmeter store areal bliver plads til endnu flere beboelser end det angivne antal, men det er ikke alle detaljer i projektet, vi endnu har lagt os fast på, udtaler Thomas Andersen til SN.dk.

Ifølge SN.dk løber projektet op i mindst 170 millioner kroner. Bag Scan Byg fra Gørlev står Thomas Jensen og Thomas Andersen. De ejer også hver 25 procent af ScanEstate, mens Ejvind Pedersen fra Scanmetals ejer de resterende 50 procent.

Kalundborg Kommune har haft tre projektarealer til boligbyggeri ved Spangsbro i udbud, og ScanEstate vandt to af udbuddene. Salgene blev godkendt af de lokale politikere på den lukkede del af et kommunalbestyrelsesmøde i april. Af et notat fra kommunen fremgår det, at der indkom tilbud på alle tre projektarealer, men det fremgår ikke, hvem der købte det første areal.

Efter sommerferien sætter ScanEstate også gang i byggeriet af 28 boliger ved Gørlev Sukkerfabrik.

Ejendomsselskabet købte sin første ejendom i 2019 og råder nu over 110 bolig- og erhvervsejendomme.