Stark køber Arnum Rør

Byggecenterkæden Stark køber Arnum Rør. Virksomheden med base i Gram i Haderslev Kommune er specialist inden for vand og afløb.

Stark køber virksomheden Arnum Rør, der i en pressemeddelelse fra byggecenterkæden beskrives som en af Sønderjyllands mest veletablerede specialister inden for vand og afløb. Den næsten 70 år gamle virksomhed fortsætter som en specialistforretning i Stark-kæden under eget navn og med den nuværende ledelse og medarbejderstab, fremgår det af meddelelsen.

– Salget til Stark styrker Arnum Rør, og udbygger vores stærke position i lokalområdet, mens Stark samtidig styrker sig i regionen og øger sit engagement i VA-segmentet. På den måde er vi et godt match, og jeg ser meget frem til at komme i gang med samarbejdet, udtaler Arnum Rørs ejer og direktør Jens Christian Mikkelsen, i meddelelsen.

Med overtagelsen af Arnum Rør fortsætter Stark sin vækststrategi. Gennem de seneste tre år har Stark blandt andet overtaget Sjakk-kædens aktiviteter i Midt- og Østjylland, fire XL-Byg Jens Schultz-forretninger i det sydfynske område og åbnet en forretning i Rønne på Bornholm samt fire Stark Shops i det centrale København. Endelig købte Stark tidligere i år XL-Byg i Allinge på Bornholm.

– I Stark arbejder vi hele tiden på at opnå en stærk tilstedeværelse lokalt, så vi kan være helt tæt på vores kunder. I Sønderjylland giver Arnum Rør os endnu flere muligheder for at målrette sortiment, service og rådgivning til de professionelle håndværkere og entreprenører i området. Vi glæder os til at bygge videre på de stærke relationer, som Arnum har opbygget i Sønderjylland gennem årtier, siger salgsdirektør i Stark Danmark Mads Brejnholt Madsen.

Stark har 83 forretninger i Danmark og Grønland. Virksomheden beskæftiger over 2.500 medarbejdere og er en del af Stark Group, der har cirka 11.700 medarbejdere i Norden og Tyskland og en årlig omsætning på 37 milliarder kroner.