Udvikler vil bygge feriepark ved Bønnerup Strand

Selskabet Udlejningshuse ApS vil etablere et nyt feriecenter med 47 hotelhytter ved Albertinelund Camping ved Bønnerup Strand på Djursland.

Ifølge Randers Amtsavis har Udlejningshuse ApS planer om at opføre i alt 47 hotelhytter i et nyt feriecenter ved Albertinelund Camping ved Bønnerup Strand på Norddjurs.

De 47 feriehytter får et samlet etageareal på 3.760 kvadratmeter og bliver der dermed hver især 80 kvadratmeter store. Samlet vil de rumme 188 sengepladser.

– Hotelhytterne bliver med gulvvarme og udendørs spa, og de er indrettet på den måde som feriegæster efterspørger, siger John Helbo Christensen fra Udlejningshuse ApS til Randers Amtsavis.

– Vi vil helst i gang med at bygge så hurtigt som muligt, og i år vil være det optimale. Når vi begynder byggeriet, vil feriecentret stå færdigt omkring 18 måneder senere, siger han videre.

Læs også: Politikere siger nej: Cementstøberi ved Kongsgårde bliver ikke til feriehytter

Det 60.000 kvadratmeter store areal, hvor feriecenteret skal bygges, ejes af Albertinelund Camping og ligger på den sydlige del af campingpladsen.

Behov for dispensationer fra lokalplanen

Projektområdet ligger i landzone, men i en lokalplan fra 2008 er området allerede udlagt til feriecenter med tilhørende faciliteter.

Dispositionsplan for det planlagte feriecenter ved Bønnerup Strand.
Dispositionsplan for det planlagte feriecenter ved Bønnerup Strand.

Projektet kræver dog dispensationer fra lokalplanen. Eksempelvis er der et ønske om, at anvende sorte betontagsten på ferieboligerne i stedet for sort tagpap med lister, som lokalplanen stiller krav om.

Læs også: Europæisk investor vil smide milliarder i feriepark på Djursland

En ansøgning om dispensationerne er blevet fremsendt af HB Totalentreprise, men i forbindelse med ansøgningen har der været dialog med Udlejningshuse ApS og rådgiver LandSyd Landinspektører.

HB Totalentreprise har tidligere været i søgelyset i forbindelse med et omdiskuteret byggeri af 36 træhytter på Rømø, ligesom Fagbladet 3F har gået i haserne på virksomheden for at ansætte medarbejdere uden om overenskomsten.