Alle 142 rækkehuse er udlejet i nyt boligområde i Nordsjælland

I det nye boligområde er alle 142 rækkehuse udlejet, mens der blot er otte ud 90 parcelhusgrunde tilbage. Flere boliger på vej.

AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

For tre år siden den første spade blev stukket i jorden til boligområdet Ammendrup Park i Helsinge. Interessen har været så massiv, at de sidste rækkehuse kun lige var færdige, inden man nu også kan melde om fuldt udlejet.

Det oplyser Stensdal Group, der har udviklet området i samarbejde med HusCompagniet, i en pressemeddelelse.

Den 200.000 kvadratmeter store grund i det sydlige Helsinge er udviklet fra bar mark og er Stensdal Groups største boligprojekt til dato.

– Det er absolut et stort øjeblik for os, fordi det markerer, at vi nu er i mål med første projekt af flere, hvor vi udvikler lejeboliger til vores egen portefølje. At vi så også er nået hertil med området på så kort tid, er helt vildt. Det vidner om, at vi med Ammendrup Park er lykkedes med at skabe noget helt særligt, udtaler Stensdal Groups administrerende direktør Søren Stensdal.

Ammendrup Park tæller 142 rækkehuse og knap 90 parcelhusgrunde. Det er mange huse at fylde, men næppe nåede området at stå færdigt, før den sidste lejekontrakt blev underskrevet.

LÆS OGSÅ: UDVIKLER BYGGER BOFÆLLESSKAB I HELSINGE

At interessen ville ende med at blive så stor, havde virksomheden egentlig regnet med, men det gør absolut ikke glæden mindre, siger Søren Stensdal.

– Det er jo ønskescenariet. Det er jo alt, vi har troet og håbet på, men i sidste ende er det kun virkeligheden, der kan bevise, om vi havde ret i vores antagelser om potentialet for området, og det er jo fantastisk her kun tre år efter byggestart at kunne blive bekræftet i det, siger han.

Flere boliger på vej

Selvom alle de nuværende rækkehuse er afsat, er der ikke helt udsolgt på alle hylder. Grundet den store interesse og fortsatte efterspørgsel udvider Stensdal Group i samarbejde med HusCompagniet nemlig med yderligere 22 dobbelthuse, som forventes at være indflytningsklare i andet kvartal 2024.

Foruden interessen for at leje et rækkehus i Ammendrup Park, så meddeler Stensdal Group også om stor interesse for parcelhusgrundene, hvor der blot er otte grunde tilbage.