AP Pensions første boliger i Fredericia klar til indflytning

AP Ejendomme har netop overdraget nøglerne til de kommende beboere i Carolinelunden i Fredericia, hvor selskabets 72 første boliger nu er klar. Boligerne er opført af totalentreprenøren NRE Denmark.

I Carolinelunden i Fredericia har AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, fået afleveret de første 72 boliger af totalentreprenøren, NRE Denmark. Dermed er AP Ejendomme begyndt at overdrage nøglerne til de nye beboere, der kommer til at bo i et hjem, der er certificeret med Svanemærket. Det skriver pensionsselskabet i en pressemeddelelse.

I alt opfører AP Ejendomme 143 boliger i Carolinelund, hvor af den første halvdel nu er opført. Byggeriet af boligerne, der er tegnet af Arkitema, blev sat i gang i 2021.

– Vi er meget glade for, at vi nu kan overdrage nøglerne til de første beboere i Carolinelunden, som NRE Denmark har formået at opføre efter de visioner og ønsker, som vi og vores arkitekt Arkitema har haft for boligerne. NRE Denmark står også for opførelsen af de øvrige boliger, som vi opfører i Carolinelunden, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde, siger administrerende direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, om boligerne, der er en del af Fredericias nye bydel, Kanalbyen.

Indtil videre er over halvdelen af de opførte boliger udlejet, og det er den administrerende direktør i AP Ejendomme tilfreds med.

– Det bekræfter os i, at det var den rigtige investeringsbeslutning, vi tog, da vi besluttede at opføre boligerne. Det er ofte sådan, at interesserede lejere gerne vil se, at der bor andre i området og fysisk kunne se de færdige boliger. Derfor er vi ganske fortrøstningsfulde i forhold til, at de resterende boliger også bliver udlejet, fortæller Peter Olsson.

Totalentreprenøren NRE Denmark er også ganske tilfreds med at have afleveret de første 72 boliger i Carolinelunden til AP Ejendomme.

– Siden vi sammen med AP Ejendomme tog første spadestik til Carolinelunden, har byggeriet kørt, som det skal. Derfor er vi også meget glade for, at vi nu har afleveret de første 72 boliger til AP Ejendomme. Det er et spændende projekt, som AP Ejendomme opfører i Carolinelunden, og vi arbejder ufortrødent videre med afslutningen af den sidste halvdel af boligerne, siger Jonas Stamp, projektchef i NRE Denmark.

De i alt 143 lejeboliger i Carolinelunden er fordelt på 128 lejligheder, 10 rækkehuse og fem byhuse i to etager. Lejlighederne opføres med stor variation i størrelserne fra 45-125 kvadratmeter. Boligerne er fordelt på to byggefelter. Samtlige af boligerne forventes endeligt opført i slutningen af foråret i år.