Bestseller udvider logistikcenter i Taulov ved Fredericia med 60.000 kvadratmeter. Foto: Taulov Dry Port.
Bestseller udvider logistikcenter i Taulov ved Fredericia med 60.000 kvadratmeter. Foto: Taulov Dry Port.

Bestseller udvider logistikcenter i Taulov, oplyser Taulov Dry Port en pressemeddelelse. Med udvidelsen på 60.000 kvadratmeter nyopførte lagerenheder kan Bestseller se frem til fra foråret 2023 at udvide deres logistikcenter til en samlet lagerkapacitet på mere end 85.000 kvadratmeter.

Parterne bag Taulov Dry Port – PFA og ADP – har igangsat den næste store etape på 60.000 kvadratmeter lagerejendomme, som opføres med et fuldskala solcelleanlæg på de kæmpemæssige tagflader.

– Frem mod 2025 vil vi gennem milliardinvesteringer udvide Taulov Dry Port med flere store lager- og logistikejendomme, der udlejes som nøglefærdige lejemål. At vi allerede nu har indgået en flerårig lejeaftale på ét af Danmarks største logistiklejemål i vores nye etape, bekræfter os i, at vores lagerkoncept matcher markedets krav til beliggenhed, indretning, fleksibilitet og ønsket til en grønnere logistikkæde, udtaler Jesper Gemmer, der er administrerende direktør i Taulov Dry Port, i meddelelsen.

Med aftalen får Bestseller et af Danmarks største enkeltstående logistiklejemål på over 85.000 kvadratmeter moderne højlager, fremgår det af meddelelsen.

– Vores kommende lager i Taulov har en god beliggenhed i forhold til vores logistikcenter i Haderslev, og vi ser frem til allerede fra foråret 2023 at flytte ind i et moderne lager som også opføres med et 45.000 kvadratmeter stort solcelleanlæg, der forsyner vores lejemål direkte med grøn strøm, ligesom vi allerede i dag får dækket vores energiforbrug med grøn strøm fra vores ejere, Heartlands solcellepark i Holstebro, udtaler Allan Kjærgaard, logistikdirektør i Bestseller, i meddelelsen.