CIC Hospitality driver i dag 20 hoteller i Skandinavien, men ambitionen er at vokse kraftigt i de kommende år. En stor del af væksten skal ske ved at etablere hoteller under Aiden-brandet flere forskellige steder med fokus på Norge og Danmark i samarbejde med BWH Hotel Group. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

– Vi er meget begejstrede for samarbejdet med CIC Hospitality. Vi har allerede et godt samarbejde, som vi ser frem til at videreudvikle i de kommende år. Det er utroligt spændende at lancere Aiden på det skandinaviske marked sammen med CIC Hospitality, udtaler Johan Michelson, administrerende direktør for BWH Hotel Group.

Aiden beskrives i meddelelsen som “en ny generation af moderne hoteller med fokus på bevidste valg, smarte digitale løsninger og strategiske placeringer”. Mange af hotellerne bygges med moduler, så bygningen kan genbruges i større omfang. Desuden vil hotellernes tage i høj grad blive udstyret med solceller.

På hotellerne vil man arbejde med hologramteknologi for at tilbyde digital indtjekning med personlig kontakt.

– Alt, hvad vi gør hos CIC Hospitality, skal være inspirerende og gennemsyret af omtanke og kreativitet, hvilket passer perfekt til Aiden, som er en helt ny type hotel i sin kategori. Vi er overbeviste om, at gæsterne vil sætte pris på Aiden på grund af de smarte løsninger og fokusset på bæredygtighed kombineret med en god pris, og vi ser frem til at kunne tilbyde dette en række steder rundt om i Skandinavien, udtaler Matthias Tanski, administrerende direktør for CIC Hospitality.

Det første Aiden-hotel åbner i Herning i foråret 2023, og allerede nu er der en række projekter, som åbner i det kommende år.

Om CIC Hospitality

CIC har hovedkontor i Oslo og har mere end 190 ansatte i organisationen. Hotelporteføljen består i dag af 20 hoteller, som primært ligger i Norge, men i 2022 blev der indledt en international ekspansion med åbningen af de to første hoteller i Danmark. Fra 2023 vil CIC etablere omkring 30 hoteller under brandet Aiden.

Kilde: CIC Hospitality.