CIC Hospitality bygger i samarbejde med Algeco, Skibbild Enterprise og arkitektfirmaet Kristian H. Nielsen et nyt Best Western-hotel i Gødstrup ved Herning.
CIC Hospitality bygger i samarbejde med Algeco, Skibbild Enterprise og arkitektfirmaet Kristian H. Nielsen et nyt Best Western-hotel i Gødstrup ved Herning.

CIC Hospitality har nu sat gang i byggeriet af et nyt hotel ved det kommende supersygehus i Gødstrup ved Herning. Hotellet åbner med sine 204 værelser i fjerde kvartal 2022. Det oplyser den norske hotelkoncern i en pressemeddelelse.

Hotellet, der opføres i massivt træ og som ifølge CIC Hospitality bliver det første modulhotel i Danmark, opføres i samarbejde med Algeco, Skibbild Entreprise og Arkitektfirmaet Kristian H. Nielsen.

– Vi er glade for, at vi arbejder på projektet nu, og ser frem til at følge byggeprocessen videre frem mod et færdigt hotel, siger Mathias Tanski, administrerende direktør i CIC Hospitality.

– Vi har valgt gode planløsninger med store fællesarealer og faciliteter som sauna, fitnesscenter og to mindre kursus- og konferencelokaler, uddyber han.

Han understreger, at Herning er den fjerdestørste by i Region Midtjylland og, at der forventes en befolkningstilvækst på 8 procent over de næste 12 år. Kommunen er også rangeret som et af de bedste erhvervsmiljøer i Danmark af Dansk Industri, ligesom der er tale om en vigtig konferencedestination i Europa, lyder det fra CIC Hospitality om begrundelsen for at placere sig i byen.

– Vi glæder os meget til at være med til at opfylde dette vækstbehov, slutter Tanski.

Gennem en franchiseaftale bliver hotellet en del af den internationale hotelkæde Best Western.

CIC Hospitality driver i alt 17 hoteller i Norge og Danmark og har i øvrigt også planer om at etablere sig i Sverige.