Halvøen Knold blev sat til salg i begyndelsen af 2022. Foto: Ejendomsmæglerfirmaet &Living.
Halvøen Knold blev sat til salg i begyndelsen af 2022. Foto: Ejendomsmæglerfirmaet &Living.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Efter en lille pause er halvøen Knold ved Faaborg igen sat til salg. Det skriver Fyens.dk.

Ifølge avisen er halvøen sat blevet sat ned i pris. I februar 2022 blev halvøen sat til salg for 20 millioner kroner, men efter 10 måneder blev den taget af markedet. Nu et den så til salg med et prisskilt på 17,5 millioner kroner.

Ejendommen er sat til salg hos ejendomsmæglerfirmaet &Living, og Johan Ploug-Sørensen fra &Living fortæller til TV 2, at man gennem otte måneder har arbejdet med en køber, der endte med at trække sig. Nu vil tidligere interesserede købere blive kontaktet på ny, skriver TV 2.

– Det er vidt forskelligt, hvad folk vil bruge øen til. Det er både landmænd, et jagtkonsortium og folk fra Nordsjælland, der har solgt deres virksomhed og gerne vil selvrealisere sig ved at lave et æblemosteri, siger Johan Ploug-Sørensen til TV 2.

Ejendommen strækker sig over et areal på 411.000 kvadratmeter, der ifølge ejendomsmægleren byder på masser af muligheder.

“Halvøens landskab er bakket, hvilket konstant giver nye perspektiver på udsigten rundt om dig, hvor en ny ø dukker op i vuet, når du blot har gået et lille stykke eller vender dig en smule. Dette bliver ikke bare baggrunden for spadsereture, men også et helt ekstraordinært udsyn, mens du dyrker landjorden, hvis dét er drømmen. Det samme kan selvfølgelig siges om jagten med fantastiske muligheder for fasan- og andejagt, når sæsonen tillader det”, lyder det i salgsopstillingen fra ejendomsmægleren.

Halvøen rummer desuden en landejendom på 239 kvadratmeter samt tre staldbygninger. Den er opført i 1911 og ombygget i 1969. Stuehuset er desuden renoveret i 2015 med blandt andet efterisolering, jordvarmesystem samt fornyelse af tag, vinduer og døre, skriver mægleren.