AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Madsen & Kastberg Gruppen har i dag allerede en lokal afdeling i Nordsjælland samt en mindre lokal VVS- og sprinklerafdeling på Fyn. Den 1. januar overtager virksomheden også Midtfyns VVS & Smedie.

Det skriver entreprenørvirksomheden med base i Rødovre i en pressemeddelelse.

– Vi var i markedet for at finde et nyt domicil til vores eksisterende fynske VVS- og sprinklerafdeling og blev i den forbindelse præsenteret for en potentiel ejendom. En ejendom hvor det viste sig, at virksomheden også var til salg. Vi fik sat et møde i stand, og da kemien og dialogen var god, kom en aftale hurtigt på plads, udtaler Brian Kastberg, administrerende direktør i Madsen & Kastberg.

Midtfyns VVS har eksisteret i 20 år med de samme folk ved roret, og på adressen har der været VVS forretning siden 1952. Virksomheden havde i 2022 en bruttofortjeneste på knap 5 millioner kroner, mens årets resultat før skat lød på knap 700.000 kroner.

For de nuværende ejere, Tove og Morten Clausen, var både Madsen & Kastberg som virksomhed og timingen for købstilbuddet helt rigtig.

– Madsen & Kastberg har en størrelse og et nærvær i deres forretning, som tiltaler os. Deres fokus på medarbejdertrivsel samt deres værdisæt; ordentlighed, faglighed og samarbejde går helt i tråd med vores måde at drive virksomhed på. Her bliver vi en del af noget større og føler samtidig en stor tryghed i at den gode ånd i Midtfyns VVS bevares, lyder det i en fælles udtalelse fra parret.

– Vi har drevet Midtfyns VVS siden 2003, og vi har nydt det. De seneste år har vi drømt om at vækste, men vi har ikke haft det administrative set-up til det. Madsen & Kastberg kommer med både erfaringen og den administrative ballast, der skal til for at styrke processerne i forretningen og udvikle virksomheden i den retning, den fortjener, lyder det videre.

Tove og Morten Clausen fortsætter deres virke i virksomheden, og Madsen & Kastbergs nuværende fynske medarbejdere flytter i starten af det nye år ind på adressen i Ringe.