HL Management køber to ejendomme i København

HL Management køber en ejendom med boliger og erhverv på Frederiksberg. Desuden overtages en ejendom i Valby fra en en andelsboligforening.

HL Management skriver på LinkedIn, at selskabet indleder 2023 med at købe to ejendomme til fonden HLM Fond II.

“Vi glæder os til at igangsætte arbejdet med begge ejendomme, herunder at etablere tagboliger, energioptimere samt generelt at gøre ejendommene mere tidssvarende”, skriver HL Management.

“Tak til Estate Concept for et godt samarbejde på H.C. Ørsteds Vej og til EDC Poul Erik Bech og andelsboligforeningen på Toftegårds Allé, samt Gangsted Advokatfirma der har været med til at sikre et professionelt og godt transaktionsforløb”, skriver HL Management videre.

Der er tale om en ejendom på H.C. Ørsteds Vej på Frederiksberg, der er bygget 1895 og har været i sælgers besiddelse siden 1962, oplyser HL Management.

Ejendommen på Frederiksberg har et samlet areal på godt 1.400 kvadratmeter, som er fordelt på ti boliger og tre erhvervslejemål, der er udlejet til henholdsvis en tandtekniker, en købmand og en restaurant. Ifølge tinglysningen har HL Management købt ejendommen for 32 millioner kroner.

Dertil kommer en ejendom på Toftegårds Allé 4 i Valby, som selskabet overtager fra en andelsboligforening, som ønskede at sælge ejendommen, mens beboerne fortsætter som lejere.

Ejendommen i Valby er opført 1904 og har et samlet areal på knap 850 kvadratmeter, som er fordelt på otte boliger og tre erhvervslejemål, der er udlejet til henholdsvis en frisør, en negleklinik og en restaurant. Ifølge tinglysningen har HL Management overtaget ejendommen i Valby for 22 millioner kroner.