Kirppu åbner ny butik i Fredericia

Kirppu har i forvejen 12 butikker på Sjælland og 10 på Fyn og i Jylland. Nu åbner loppesupermarkedskæden en ny butik på Vejlevej i Fredericia.

Lørdag den 14. februar klokken 10 åbner Kirppu sin nye butik på Vejlevej 131 i Fredericia. Det skriver loppesupermarkedskæden i en pressemeddelelse. Selvom det er første gang butikken åbner, er det ikke et tomt loppesupermarked. Hele ugen har butikken nemlig været åben for standlejere, så de har kunne sætte deres mange ting op på deres stand.

En af de ting, Kirppu peger på som en succesfaktor for dem, er, at der er fokus på det lokale, det personlige og det tætte forhold til kunder, fortæller Pernille Seidenfaden, driftschef hos Kirppu Loppesupermarked.

– Det at vi sælger vores kunders ting, giver et naturligt tæt forhold, og det vil vi gerne værne om. Der er ingen tvivl om, at det er en tillidssag for vores kunder, at de sætter deres personlige ejendele til salg hos os – derfor er det også ekstremt vigtigt for os, at de føler sig trygge hos os og ved, at vi gerne vil dem, udtaler Pernille Seidenfaden i pressemeddelelsen.

Kirppu oplyser, at der er stadig enkelte ledige stande, så man kan stadig nå at få fat i en stand fra start. Butikken kører ligeledes tilbud på 125 kroner per uge i anledning af åbningen. Du kan booke din stand på www.kirppu.dk/booking eller besøge butikken.

Kirppu åbner ny butik i Fredericia. Foto: Kirppu.
Kirppu åbner ny butik i Fredericia. Foto: Kirppu.

Kirppu er stiftet af Morten Bøjland og Claus Andreassen, der for syv år siden introducerede danskerne for loppesupermarkedskonceptet. Den første Kirppu-butik åbnede på Frejasvej i Hillerød i august 2014.

Kirppu sælger over 4 millionerloppefund om året og har en årlig omsætning på mere end 190 millioner kroner.

Kæden er landsdækkende og har 23 butikker, der ligger i Hillerød, Ringsted, Næstved, Slagelse, Herlev, Holstebro, Herning, Frederikssund, Kolding, Kalundborg, Roskilde, Dalum, Nykøbing Falster, Sønderborg, Holbæk, Aalborg, Hjørring, Horsens, Tilst, Søborg, Glostrup, Valby og nu også Fredericia. Butikkerne er typisk mellem 900-1.500 kvadratmeter.

Kæden åbner allerede butik nummer 24 i februar. Den åbner i Køge.