Malermester på specialopgave for ny japansk restaurant på Østerbro

I den nyåbnede japanske restaurant Kappo Andō på Østerbro skal også indretningen være af højeste kvalitet. Det har sendt malermester på specialopgave.

Østerbro har fået en ny japansk restaurant. Alt fra borddækning over højtalervalget og farverne på vægge og loft i Kappo Andō er særligt udvalgt og skal være af allerhøjeste kvalitet. Det fortæller malermester Martin Hansen. Han fik ifølge en pressemeddelelse fra Flügger fik carte blanche til at vælge de materialer og løsninger, han fandt bedst til projektet.

– Når nu maden er fra øverste hylde, så skal omgivelser selvfølgelig også være det. Jeg ville kun acceptere den bedste kvalitet, så ud fra ejernes ønske om en blå-lilla farve med mat finish valgte jeg en særlig maling til vægge og loft, som ikke alene er smuk og behagelig for øjet, men som også er holdbar, slidstærk og vaskbar, siger Martin Hansen.

Valget faldt på den nye specialmaling Dekso 1 fra Flügger. Malingen er ifølge Flügger udviklet til lokaler “med høje funktionelle og særlige æstetiske krav, der udsættes for slid og ofte skal rengøres”. Den har desuden en høj slidstyrke og holdbarhed, hvilket gør den desuden velegnet til brug på loftsoverflader, skriver Flügger.

– Lige så afgørende for valget var dog malingens gode dækkeevne. Med produkter som Dekso 1 behøver vi typisk kun at male rummet en eller to gange, hvilket sparer mange arbejdstimer i forhold til produkter af ringere kvalitet, udtaler Martin Hansen.

Velkendt ansigt på den danske restaurantscene

Kappo Andō ligger på Farimagsgade 93 på Østerbro i lokaler, der tidligere har huset restauranten Ralphs. Bag den nye restaurant står Mads Battlefeld, som også er grundlægger og ejer af restauranten Sushi Anaba. Han driver Kappo Andō i samarbejde med sin makker, Henrik Andō Levinsen, som blandt kolleger er kendt under sit alias ”Sakeministeren”.

Hos Kappo Andō er der ikke sushi på menuen, men rig mulighed for at udfordre smagsløgene på et udvalg af retter fra Japans moderne køkken samt fra de mere traditionelle yakitori, kaiseki og washoku madtraditioner tilberedt af håndplukkede kokke fra både Danmark og Japan, oplyser Flügger.

Fakta om Dekso 1

  • Ultramat væg- og loftmaling med refleksfri finish, kombinerer funktion og æstetik med kompromisløs kvalitet.
  • Anbefales til lokaler med høje funktionelle og særlige æstetiske krav, der udsættes for nogen tilsmudsning og brugsbetinget slid.
  • Tåler rengøring, herunder pletrengøring med milde rengøringsmidler uden slibemiddel, blød børste, vand og klud.
  • Eksklusiv ultramat overflade.
  • Ekstra robust.
  • Flot farvegengivelse.
  • Overflader: Beton, cement, gips, tidligere malet, puds, mursten.

Kilde: Flügger.