MH Elektric overtager Zahle & Co.

Zahle & Co. er blevet en del af MH Elektric, som er en del af InstallatørGruppen. Virksomheden blev stiftet i 1998.

MH Elektric overtager Zahle & Co., som er et autoriseret el-installationsfirma med afdelinger i Herlev og Farum. Det skriver Installatørgruppen i en pressemeddelelse.

Zahle & Co. blev stiftet i 1998 af autoriseret el-installatør Torben Flagsø.

– Vi har valgt at blive en del af MH Elektric, fordi vi ser det som et enormt godt match, udtaler Torben Flagsø, der fortsætter som daglig leder i Zahle & Co.

Som en del af InstallatørGruppen og MH Elektric opretholder Zahle & Co. deres lokale ledelse, lokale tilstedeværelse og tætte relation til deres samarbejdspartnere og kunder.

Læs også: Herlev gør plads til 5.400 boliger i ny bydel

– Zahle & Co. udfører opgavetyper, der passer godt ind i den i forvejen store portefølje af kunder og opgaver, vi har i MH. Samarbejdet vil være til gavn for medarbejdere og kunder, der nu kan trække på yderligere kompetence og håndtere de fleste opgaver, udtaler Mark Hansen, direktør i MH Elektric.

Zahle & Co. bliver et datterselskab under MH Elektric, som beskæftiger sig med el indenfor service, renovering, nybyg og anlægsopgaver samt områder såsom fiber- og datanetværk, solpaneler, ladestandere, energioptimering og belysning.

Zahle & Co. havde i 2023 en bruttofortjeneste på godt 10 millioner kroner, og virksomheden kom ud af regnskabsåret med et resultat før skat på 4,4 millioner kroner, mens det efter skat landede på 3,4 millioner kroner.