Mosaikhjørnet leverer fliser til luksushotel i København

Badefaciliteterne på Charlottehaven på Østerbro har gennemgået en stor renovering med Mosaikhjørnet som leverandør af keramiske vægfliser.

I smørhullet mellem det gamle Østerbro og det nyudviklede byområde Nordhavn ligger Charlottehaven, der siden åbningen har været kendt for sin unikke kombination af hotellejligheder egnet til længerevarende ophold, café, konferencefaciliteter samt fitnesscenter.

Men efter snart to årtier var det på tide at modernisere badefaciliteterne i Charlottehavens fitnesscenter for at imødekomme den store trafik af gæster.

– Charlottehavens vådrumsfaciliteter skulle have en opgradering, som dels kunne skabe et mere eksklusivt udtryk i tråd med resten af hotellet og dels skulle gøre det nemmere at vedligeholde området. Derfor fjernede vi alt i brusenicherne, mellemgangene og saunaerne og startede helt fra bunden, så vi kunne give gæsterne en ny oplevelse, fortæller Kristian Vøttrup, driftschef i Charlottehaven, i en pressemeddelelse.

Mosaikhjørnet leverer fliser til Charlottehaven på Østerbro. Foto: PR.
Mosaikhjørnet leverer fliser til Charlottehaven på Østerbro. Foto: PR.

– I samråd med Mosaikhjørnet fandt vi frem til keramiske vægfliser i to marmorlook. Lokalerne er beliggende i underetagen, og for at gøre rummene lysere valgte vi flisen Bianco Calacatta i et hvidt design til brusenicher og mellemgange, mens vi monterede en dybgrøn flise i saunaerne, som giver en særlig hulestemning. Da fliserne er i storformat på 120×270 centimeter, har det været en kæmpe fordel for os, at Mosaikhjørnet tilbød at skære fliserne til på fabrikken i Italien, hvilket både sparede os penge og tid med flisemontering.

Da renoveringsprojektet gik i gang, vidste man hos Charlottehaven, at de nye gulve skulle være mere skridsikre uden at gå på kompromis med æstetikken, og derfor kom Mosaikhjørnet med en uortodoks anbefaling, der har vist sig at være den rette løsning.

Mosaikhjørnet leverer fliser til Charlottehaven på Østerbro. Foto: PR.
Mosaikhjørnet leverer fliser til Charlottehaven på Østerbro. Foto: PR.

– Når man vælger gulvfliser til brusenicher og andre rum, hvor der bliver vådt, så er det vigtigt at benytte materialer, der ikke bliver glatte, forklarer projektkonsulent hos Mosaikhjørnet, Camilla Højriis Larsen.

– Vi foreslog en keramisk flise til gulvet, der faktisk er skabt til udendørs brug, men som har en ru og dermed skridsikker overflade, uden at den er ubehagelig at gå på med bare tæer. Dermed slipper man også for andre løsninger såsom gummimåtter, siger Camilla Højriis Larsen.

Hun suppleres af Kristian Vøttrup:

– Vi er utroligt glade for resultatet, der er blevet meget eksklusivt og stilrent i sit udtryk. Det har flere af vores gæster også bemærket, som synes at lokalerne er blevet en lille oase, der er behagelig at benytte og opholde sig i.