NCC bygger domicil til Bosch i Ballerup

Domicilet opføres med søjler og bjælker i træ på Telegrafvej i Ballerup. Det bliver på 10.000 kvadratmeter og samler medarbejderne, som i dag er delt på to adresser.

AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

NCC skal bygge et nyt domicil til Bosch i Ballerup. Det oplyser den svenske entreprenørgigant i en pressemeddelelse.

Bosch og NCC har samarbejdet om at skabe det bedst mulige projekt til budgettet. Bosch har fremlagt krav og ønsker, som NCC har imødekommet med udgangspunkt i NCC’s kontorhuskoncept.

Resultatet er blevet et kontorprojekt, der nu skal bearbejdes til et færdigarbejdet bygbart udførelsesprojekt, skriver NCC.

– Vi har været igennem en meget spændende proces med fokus på budget, kvalitet, tid og brugerinddragelse, og sammen med Bosch har vi på den måde skabt et hus, der passer til dem, med udgangspunkt i vores kontorhuskoncept. Netop fordi vi har arbejdet med nogle velkendte standarder, har det været muligt at konfigurere et projekt, der opfylder Bosch’ ønsker, og som kan realiseres inden for rammerne af deres budget, udtaler Steen Johannsen, der er områdedirektør i NCC Byggeri Øst under Building Nordics.

Arbejdet begynder i 2024 og forventes afsluttet til indflytning i 2026. Domicilet opføres i tre etager og er på 10.000 kvadratmeter.

Ved udsendelse af pressemeddelelser oplyser NCC ofte ordrebeløbet, men i dette tilfælde fremgår det eksplicit, at beløbet ikke oplyses.