Der er tilfredshed i HHM med regnskabet for 2023. Det fremgår af en pressemeddelelse fra entreprenørvirksomheden med base i Hillerød.

Virksomheden fik i 2023 en omsætning på 706 millioner kroner mod knap 737 millioner kroner året før. Resultat før skat landede i 2023 på godt 30 millioner kroner mod 27,5 millioner kroner året før. Overskudsgraden steg dermed til 4,3 procent. Efter skat landede resultatet i 2023 på knap 23,5 millioner kroner mod 21,3 millioner kroner året før.

HHM har en egenkapital på 101 millioner kroner og har ingen rentebærende gæld.

– I HHM oplever vi at samarbejde og tidlig inddragelse af byggeriets parter i et byggeprojekt giver den bedste værdiskabelse og resultater for kunden. Det giver tryghed i hele projektfasen, og trods de turbulente forhold i entreprenørbranchen så er kundens behov for byggeri i gode hænder hos HHM. Resultatet er afleveringer uden fejl og mangler, i en høj kvalitet og til den aftalte økonomi, udtaler administrerende direktør Svend Pedersen fra HHM.

Læs også: Efter byggeboom: Nordsjællandsk kommune “træder lidt på bremsen”

Som et naturligt resultat af, at HHM i en længere årrække har opført DGNB- og Svanemærkede byggerier med et naturligt fokus på forbedringer for miljø og mennesker, besluttede HHM i 2022 målrettet at opnå en miljøcertificering. Det er med stolthed, at det endelige bevis på ISO 14001-certificeringen blev opnået i efteråret 2023.

– Det ligger dybt i vores værdier og kultur målrettet at arbejde med at udvikle HHM, således vi til stadighed er i stand til at imødekomme vores kunders ønsker og ambitioner for et optimeret byggeri, både for økonomi, bygbarhed og for miljøet herunder CO2-aftryk. Med vores miljøcertificering har vi nu et fuldt professionelt system som en af de få totalentreprenører i branchen, og kan dermed give vores bygherrer den bedste bistand og sparring med fokus på miljøet, fortæller Svend Pedersen.

HHM går ind i 2024 med en tilfredsstillende ordrebeholdning. Det er virksomhedens forventning, at både omsætning og overskudsgrad vil være på niveau med 2023, fremgår det af meddelelsen.