Parken dropper salg af Lalandia

Parken Sport & Entertainment vil alligevel ikke sælge Lalandia, da det ikke er økonomisk attrativt. Parken med kontortårne er dog fortsat til salg.

Parken Sport & Entertainment har i samarbejde med erhvervsmæglere fra Colliers afsøgt mulighederne for et salg af de to Lalandia Aquadomes i Rødby og Billund eller et helt eller delvist frasalg af koncernens samlede Lalandia-aktiviteter. Nu har selskabet dog besluttet at droppe den proces. Det fremgår af en selskabsmeddelelse.

Bestyrelsen vurderer ikke, at det er økonomisk attraktivt at gennemføre et salg af Lalandia “under de gældende vilkår på de finansielle markeder”. Derfor vil den fortsatte drift og videreudvikling af Lalandia, herunder etablering af et badehotel i Søndervig og et muligt nyt feriecenter i Motala i Sverige fortsat ske under Parken Sport & Entertainment’s ejerskab, fremgår det af meddelelsen.

“Bestyrelsen har derfor i dag besluttet ikke på nuværende tidspunkt at forfølge et muligt salg af Lalandia-ejendommene og/eller Lalandia-aktiviteterne yderligere, men i stedet at fokusere på at fastholde de senere års positive udvikling af Lalandia. Beslutningen ændrer ikke de udmeldte forventninger for indeværende år”, skriver Parken Sport & Entertainment.

“Afsøgningen af mulighederne for et helt eller delvist frasalg af Parken stadion og de fire kontortårne ved Parken fortsætter uændret”, skriver selskabet videre.

I slutningen af februar blev der meldt ud, at fodboldaktiviteterne i FC København udskilles fra Parken Sport & Entertainment i et selvstændigt partnerselskab. I den forbindelse blev der videre oplyst, at der mellem Parken Sport & Entertainment og FC København ville blive etableret en 30-årig uopsigelig lejekontrakt for leje af stadion eksklusive kontortårnene.