Sønderborg Kommune får ny direktør for Teknik, Miljø og Bæredygtighed

Byrådet har i dag ansat Sille Marcussen Dall som direktør for Teknik, Miljø og Bæredygtighed i Sønderborg Kommune. Hun er rekrutteret internt.

Sille Marcussen Dall er ansat som ny direktør for Teknik, Miljø og Bæredygtighed i Sønderborg Kommune. Byrådet har her til aften godkendt ansættelsen af 48 -årige Sille Marcussen Dall, der er valgt blandt de 15 ansøgere til stillingen. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

– Sille har gennem fem år som afdelingschef vist, at hun er klar til næste niveau som forvaltningsdirektør i Sønderborg Kommune. Og jeg er både glad og stolt over, at vi internt med vores lederudvikling kan forme fremtidige ledere til direktionsniveauet i kommunen. Sille har en stærk baggrund fra sit nuværende virke, og det er et godt match til den forvaltning, hun skal stå i spidsen for, udtaler borgmester Erik Lauritzen (S).

Oprindeligt er Sille Marcussen Dall uddannet som skov- og landskabsingeniør som er suppleret med en Master i Landdistriktsudvikling og Landskabsforvaltning, oplyser kommunen.

Hun blev i 2002 ansat i teknisk forvaltning for Augustenborg og Sydals kommuner. I forbindelse med kommunalreformen fik Sille Marcussen Dall ansættelse i planafdelingen i Sønderborg Kommune, hvor hun har været ansat siden som landdistriktskoordinator, planlægger og afdelingsleder i By- og Landskab.

Siden 2018 har hun været chef for Plan og Myndighed. Undervejs har hun taget flere lederuddannelser både internt i Sønderborg Kommune samt ved University College Syddanmark og Københavns Professions Højskole.

– Jeg er rigtig glad for tilliden og glæder mig til at bidrage positivt til udviklingen af Sønderborg kommune, hvor der er stærke ambitioner med mange, store udviklingsprojekter, udtaler hun.

Den nye direktør for Teknik, Miljø og Bæredygtighed begynder i stillingen den 1. august 2023.

Sille Marcussen Dall afløser kommunaldirektør Tim Hansen, der har fungeret i stillingen, da den tidligere direktør, Willy Feddersen, sagde op i marts 2023.

Processen med at finde en ny chef for Plan og Myndighed går i gang efter sommerferien, oplyser Sønderborg Kommune.